![]() |
Çalınan Rüyalar . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çalınan Rüyalar .ÇALINAN RÜYALAR Sınıf öğretmeni, çocukların uykuları üzerine bir araştırma yapıyordu ![]() –Söyleyin bakalım! ![]() ![]() Çocuklar, tek tek el kaldırarak rüyalarını anlatmaya başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen, arka sıralarda oturan bir öğrencinin el kaldırmadığını görünce, ona doğru yaklaşıp: –Hayrola arkadaş! diye sordu ![]() Küçük çocuk, yanakları pembeleşirken: –Elbette görüyorum! ![]() ![]() ![]() –O zaman, gördüğünü anlat! ![]() ![]() ![]() Küçük çocuk: –Ben, dedemle birlikte gittiğim balık avını gördüm! ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen, yaptığı çalışmayı, bir sonraki dersinde de sürdürdü ![]() ![]() ![]() Öğretmen, arka sıradaki öğrencinin bu sefer de el kaldırmadığını görerek yanına gitti ve ona ne rüya gördüğünü sordu ![]() Küçük çocuk, dışarıdaki karlı dağlara bakıp: –Geçen hafta bir çok kuzumuz doğdu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen, araştırmasını biraz derinleştirdiğinde, çocuğun diğer kardeşlerinin de aynı türde rüyalar gördüğünü öğrendi ![]() ![]() Sonunda merak edip: –Hep bu türden rüyaları görmeniz çok harika! ![]() ![]() ![]() Küçük çocuk: –Bilmiyorum öğretmenim! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|