Biraz Abes Kacacak + 18 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biraz Abes Kacacak + 18ciftligin birinde hic gulmeyen, devamli somurtan bir at varmis atin sahibi ne yaptiysa,ati hic guldurememis ensonunda gazeteye ilan vermis,benim hic gulmeyen bir atim var gulduren kisiye 10 bin$ odul veriyorum diye gelen giden haberi duyan akin etmis ama nafile kimse guldurememis![]() en son bi adam gelip ahira girip cikmis ve ahirdan kahkahalar yukseliyormus adam ati guldurmus ve odulu almis![]() aradan biraz zaman gecince artik durmadan kahkaha atan attan sinir olan sahibi tekrar gazeteye ilan vermis ![]() atimi aglatan kisiye 10 bin$ diye haliyle katilan kisiler aglatamamis hayvani enson yine o adam gelmis ahira girmis cikmis ve at artik agliyormus odulu alip cikarken atin sahibi sormus ya kardesim gulmeyen ati guldurdun aglamayan ati aglattin peki ne yaptin?hamarat adam da; ilk geldigimde ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() min onunkinden buyuk oldugunu soyledim oda kahkahalar atti ikinci gelisimde sadece gosterdim oda aglamaya basladi![]() arkadaslar biraz argo kacti affedin sonucta bi fikra bu saygilar |
|
|
|