Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kız, satan

Cd Satan Kız

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cd Satan Kız

CD Satan Kız

Küçük bir kasabada annesiyle birlikte yasayan Murat adında genç bir çocuk varmışMurat ,fazlasıyla içine kapanık , sessiz ve sakin bir delikanlıymıştüm arkadaşlarının birer sevdiği varmış fakat Murat’ın çok içine kapanık ,duygularını ifade edemeyen bir kişiliği olduğu için Murat’ın bir kız arkadaşı bile yokmuş Arkadaşları bu yüzden Murat’la dalga bile geçerlermiş ara sıra

Bir gün genç çocuk yine elleri cebinde ,kafası öne eğik bir şekilde ilerlerken birden cdci de ki bir kız dikkatini çeker kız çok güzel ve masum görünüşte bir kızdır Murat durur ve kızla öylece birbirlerine baka kalırlar ve kız gözlerini ayırır ve müşterileriyle ilgilenmeye devam ederGenç çocukta yoluna devam ederken kalbi çok hızlı şekilde çarpmaya başlar
Herhalde aşk dedikleri bu olsa gerek diye düşünürGenç çocuk yolda gördüğü her kızı o kıza benzetmeye ,gözlerini her kapattığında o kızı görmeye başlamıştırGenç çocuk artık tamamen aşık olduğunu hissetmişHer gün cd dükkanına gidip bir cd paketletip alıyormuş ve cdci kızda gence gülümseyip gözlerinin içine içine bakıyormuşBu böyle haftalarca devam etmiş gencç çocuk artık kıza açılmanın zamanının geldiğini düşünüyormuş ama içinde bazı tereddütler varmış ya beni terslerse, ya benden hoşlanmayıp gülümsemeleri sadece müşterisi olduğum içinse ,diye düşünür

Genç çocuk bir gün tüm cesaretini toplayıp yine cd alma bahanesiyle cd dükkanına gider cd ci kızdan bu sefer dükkanın en ücra köşesinde ki cd yi ister kız o cd yi getirirken oda yazar kasanın kenarına bir not iliştirirNotta:^^ Senden çok hoşlanıyorum ve sana telefon numaramı bırakıyorum ararsan sevinirim aramazsan bir daha gelmeyeceğim^^diye yazar
Daha sonra çocuk günlerce telefon bekler fakat cd ci kız aramamıştır

Aradan haftalar geçer ve cd ci kız dükkanı temizlerken Murat’ın bıraktığı o notu görür ve çok telaşlı bir şekilde numarayı çevirirtelefona gencin annesi çıkar

Cdci kız :
-- Murat’la görüşebilirmiyim der
Murat’ın annesi ağlamaklı bir sesle :
--oğlumu üç gün evvel trafik kazasında kaybettim der ve hıçkırıklara boğularak telefonu kapatır

Kız yavaşça başını öne eğer sessiz sessiz ağlamaya başlar

Çocuğun annesi çocuğun odasına girer gardolabın kapısını açar onlarca paketli cd yere düşer annesi paketin birini açtığında
ee yakışıklı bana ne zaman çıkma teklif edeceksin
diye yazar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com