Temel Fıkrasıııııııı... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Temel Fıkrasıııııııı...Temel sabah uçağı ile Paris'e gidiyor işlerini tamamlayıp akşam uçağı ile istanbul'a dönmek istemekte![]() ![]() Aksilik uçağı kaçırır Saat 23 30'de lüks bir otelin yolunu tutar Odasına çıkıp uyur Sabah yedide resepsiyona gidip hesabını sorar Eline bir fatura uzatırlar Temelşaşırır: - Lan bir başımızı koyduk ve kalktık 400 Euro ![]() ![]() olur mu? der![]() - Ama efendim hizmetlerimiz var ![]() Temel faturaya bakar T K P 100 Euro- T K P ne?- Tenis kortlarını kullanma parası - Ben kullanmadım ki? Der Temel - Kullansaydınız efendim 6 tane kortumuz var der Temel yine bakar H K P 150 Euro- Bu ne? - Havuzu kullanma parası - Kullanmadım ki? der Temel ![]() Resepsiyon memuru gayet sakin bir şekilde - Kullansaydınız 3 tane havuzumuz var 2 tanesi olimpik ![]() Temel çok sinirlenir ve hemen bir kalem ister Faturanın altına aynen şunu yazar![]() "T S P 500 Euro ve resepsiyon memuruna uzatır "- Ver bakalım 100 Euro sizin de bana 500 Euro borcunuz var,der Temel Resepsiyon memuru şaşırır ![]() - T S P ne oluyor?- Temel'i s**me parası ![]() - Aman efendim olur mu öyle sey estagfirullah Temel de: - S**seydiniz kardeşim bütün gece müsaittim ![]() ![]() |
|
|
|