Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haketmek, hayati

Hayati Haketmek

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayati Haketmek

Hayatı haketmek; kulağa zor gelen kelimelerdirOnu kazanmak çok zordur Hemen pes etmemek gerek her zaman hayatın zorluklarına karşı göğüs germek gerekir Savaşmak gerekir ki onu kazanabilmeliyiz ve hayatı yaşamaya hakkımız olmalı
Hayat; merdiven gibidir, çıkabilirseniz sonuna varırsınız Ve merdivenin sonunda ne olduğunu görürsünüz
Ben bu hayatı haketmek için çok çabaladım Öyle aşamalardan geçtim ki, kimisi böyle aşamalardan korkar ve vazgeçer
Ben korkmadım, üstüne gittim, hala daha da savaşıyorumHayatı haketmek istemeyenler; herşeyi yarıda bırakırlar Kendilerine hep mazeret üretirler sonunda kaybederler
Aç kedi, yemeğini kaptırmamak için çevresine saldırır, karnını doyurur, hayatı hakederler
Kuşlar yuvalarını korumak için, diğer kuşları kovalarlar Hayatı veyuvalarını hakederler
Sokaklara ve yuvalara terkedilen bebekler hayatı haketmek için çabalarlar Büyümeye çalışırlar; açlıklarını, susuzluklarını ağlayarak dile getirirler, ihtiyaçlarını karşılayıp büyümeye çalışırlar ,hayatı hakederler
Hayatı hakedenler onu kazananlardırZaten haketmeyenleri, hayat kendisi siler

Alinti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com