![]() |
Hakkini Helal Et ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkini Helal Et !Hakkını Helal Et ! Pencereye başını yaslamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yıkılmadı İlke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük gün gelip çaldı İlke’nin kapısını en güçlü yumruklarıyla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir hafta sonraydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kimden kopya çektin? Bütün dünya durdu İlke için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karnesini aldığı gün sevinemedi tüm dersleri tam nottu ama sadece bilgisayar dersi hala ikiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 yıl sonra … ![]() O sıcacık gözlerle on yıldır evliydi İlke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Öğretmenim üç puanımı istiyorum ![]() ![]() Öğretmen şaşkındı ![]() ![]() ![]() ![]() - Öğretmenim ben latife yapıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kıyamamıştı o kadar hakkı geçen öğretmenine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|