Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sonsuz, öyküm

Sonsuz Öyküm

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sonsuz Öyküm

Hayatla mücadelemde saflarımın çoğunu kaybettiğim günlerdi Birbirinin aynı olan günlerde bana uzatılan her dalı işte beni kurtaracak dal diye hiç geri
çevirmeden tutuyordum

Daha elimi uzatır uzatmaz kırılacağını biliyordum oysa yenilgiyi asla kabullenmeyen beynim sevmekten hiç yorulmayan yüreğim alarm zilleri

çalıyordu sanki ikisini de kaybetmek üzereydim

Ben ben olmaktan çıkıyordum Bunu fark ettiğim anda bir şey yapamamanın acısıyla gittikçe kabuğuma çekiliyordum Zevk aldığım hiç bir şey istemiyordum Ne beklediğimi de bilmiyordum Bitmeyen geceler huzursuzuyanmak istemediğim sabahlar birbirini kovalıyordu

Geleceğe dair umutlarımın birer birer beni terk ettiği o günlerde sürpriz yaptın sen bana birden çıkıverdin karşıma işte

Yüreğim yeniden canlanmaya başladı Nasıl olduğunu unuttuğum gülümseme yeniden yayıldı yüzüme Kabuğum kırıldı karanlık dağıldı umutlar yeşerip
içimdeki yerini aldı

Sabah olsun diye odaları arşınladığımı gecelerin bitmesini istemiyorum artık Çünkü sen varsın Seni yaşamak istiyorum Yaşadıkça çoğalacaksın Sonsuz bir keşfe çıkacağım seninle Her gün yepyeni şeyler bulacağım sende keşfetmekten seni öğrenmekten hiç bıkmayacağım

Yastığa başıma koyup gözümü kapadığım da içimi sonsuz bir huzur kaplayacak biliyorum Aylardır uyuyamadığım uykuları bir çırpıda uyuyacağım Yürek çarpıntılarıyla dolu karanlık saatler bitecek Gecemi de gündüzümü de sen dolduracaksın Senden öncesine ait ne varsa hepsini döktüm denize Kimselere vermeye kıyamadığım yeşili getirdim sana al ve yerleştir yüreğine

Seninle birlikte yenilendiğimi hissediyorum
Her sabah yeni güne değil mutluluğa uyanacağım Her sabah bütün hücrelerimin sanki ilk kez o gün doğmuşlar gibi harekete geçişini hayret ve heyecanla izleyeceğimSesini duymak gücümü artırıyor tükenmeyecek bir enerji veriyor

Sen benim için bir şanssın Hayat her zaman böyle şanslar sunmaz insana Sunduğunda da bunun değerini bilmek gerek Ve ben Hayatın bana verdiği bu şansı sonuna kadar kullanmaya kararlıyım Bir öyküsün sen artık hep yazılacak ama sonu hiç gelmeyecek bir öykü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com