Prof. Dr. Sinsi
|
Amerikadan Mektuplar.
Amerikadan Mektuplar
… Canim annecigim ve babacigim sizleri ne kadar cok ozledigimi kelimelerle anlatmak yetmiyor,Bu satirlari yazmaya ugrasirken bile gozlerim yasariyor ve sessiz sessiz agliyorum ,Biricik oglunuz muratin amerikada tahsil yapabilmesi icin buyuk fedakarliklara katlandiginizi biliyorum, sizlere her zaman tesekkur ediyorum,Bende sizlere layik bir evlat olabilmek icin, geceleri sabahlara kadar ders calisip iyi bir derece ile ust sinifa gecmeye ugrasiyorum,bir cok sabahlarda uykusuzca okuluma gidip derse giriyorum, Insallah iki sene sonra yuksek elektrik muhendisligi diplomami alip sizlerin yanina donecegim ve sizler de benle iftihar edeceksiniz
……Annecigim burda hayat bir hayli pahali,lojman sahibide gecen ay kiramizi arettirdi, amerika artik eski amerika degil, her gun yeni zamlar olusuyor,okul masraflarimda bir hayli artti Satirlarima burda son vermek isterken sizlerden bir ricam daha olacak,her ay gondermis oldugunuz parami biraz daha yukseltebilirseniz sizlere cok cok tesekkur edecegim, diplomami alip calismaya basladiktan sonra siz istemeseniz bile benim icin harcamis oldugunuz paralari sizlere geri odeyecegim, 
… Darling,,,, bana bir sigara sar, beraberce kafa kiralim,bizim enayilere bir mektup daha attim biraz daha para istedim,henuz okulu biraktigimi ogrenmediler, bir bilseler kahrolurlar, hemen ayligimi keserler Ooohhh be dunya varmis, al bir iki nefesde sen cek sillik,******, bu marujuvana benim kafami gercekten hos ediyor……
…… Canim annecigim fakultenin ucuncu sinifida bitti, ama ara tatilinde turkiyeye gelip sizlerle beraber olamiyacagim icin cok uzgunum,aslinda yaninizda olup yaz gunlerini sizlerle beraber gecirmeyi cok arzu ediyorum ,lakin gelememek benim elimde degil, gelecek sene son ve en zorlu senem olacagi icin kendimi kitaplara verip dorduncu sinifa hazirlanmak istiyorum,… bu arada Sizlere bir mujde daha vermek istiyorum, burda benim gibi tahsil yapan tib ogrencisi turkan’la tanistim cok iyi bir kiz, tam sizlere yakisacak gelin olacak, doktor babanin, eczaci annenin birde doctor gelinleri olur, turkanla iyi anlasiyoruz, tahsilimiz bitince turkiyeye gelip hem tanistiracagim hemde evlenmek icin sizlerin musaadesini isteyecegiz, bu satirlari yazarken turkanda selam gonderip ellerinizden opuyor……Burda kalmakta oldugum pansiyon cok eski ve havasiz, cokda rutubet kokuyor, biraz daha iyisine tasinmak istiyorum ama bu anda gonderdiginiz aylik ile bir yere gidememem, aylik maasimi biraz daha arttirirsaniz, iyi bir pansiyona tasinir gonul rahatligi icinde kendimi son seneye hazirlarim Sizleri cok ozledim Oglunuz murat 
…… Muraaaattttt !!!! enjektor nerede ? sehbanin uzerinde, ama eroin alacak paramiz yok,,,,,Muraaatttttt !! kriz geliyor, kos git bana bir seyler bul,uyusturucu bul, kosssss defol git,bulmadan gelme,yoksa ceker giderim,,,para biiti allahin belasi kadin para yok, kendini mahvettigin gibi benide mahvettin,bu uyusturucu yuzunden tahsilimi yarida kestim, ******, sokak silligi Amerikan o… pusu…kosss defol git, bir seyler bulmadan gelmeee (
… Iste sana bir seyler getirdim darling sadece marujuvana bulabildim, sar,saarr cabuk sar kriz gelmek uzere,bayilmak uzereyim,,hani paran yoktu, yoktu tabi taksi soferini soydum !!!
………Sevgili annecigim bir kac haftadir sizleri arayamadigim icin cok ozur dilerim, hep elimde olmiyan sebeblerden,cunku basim, belada,kiz arkadasim turkanla centennial park’da yururken 3 tane zenci bizi soymak istediler,kendimi ve kiz arkadasimi korumak isterken, zencilerden birini kolundan hafifce bicakla yaralamisim,arkadaslari iftira atip benim onlari tehdit edip soymaya kalktigimi soylediler, simdi hapishanedeyim, hayatim bir anda alt ust oldu, iki gun evvel avukatim geldi, kefaletle tahliye olabilmem icin yirmibin dollar lazimmis,bu parayi bulamazsam 3 senelik tahsil hayatim mahvolacak yani bosa gidecek, birde sucsuz oldugumu isbat edene kadar hapishanede kalacagim,biliyorum simdiye kadar sizden cok istedim,hakkim olmiyandan fazlasini istedim, bazen kendi kendime utaniyorum,kendimi size yakismiyan bir evlat gibi gordugum zamanlar oluyor, sizden son bir ricam en kisa zamanda bu yirmibin dolari hesabima yatirabilirseniz, biricik oglunuzun hayatini ve istikbalini kurtarmis olacaksiniz,Bunu benden esirgemiyeceginizi biliyorum, sizleri cok seven biricik oglunuz murat…
…… Yutacaklarmi Murat ?? yutarlar darling, yutarlar, onlarda… b… gibi para var, kazaniyorlar ama yasamasini bilmiyorlar, biraksinlarda birazda biricik ogullari yesin eminim iki hafta icinde para hesabima gelir, onbin dolari uyusturucu borclarina yatiririz, adamlar gordukleri yerde sikistirip bir an evvel borcunu ode yoksa seni kopek baliklarina yem ederiz diyorlar, geri kalan paraylada bir muddet idare ederiz,en azindan sende uyusturucu parasi bulmak icin kendini sokaklarda satmazsin, ne olursan ol sillik yinede seni seviyorum hadi gel yatak odasina gidelim…… Para bitince bir baska yalan daha uydururum sen uzme canini darling, babam doctor, annem eczaci onlarda para cok, biricik esrarkes ogullari icinde her fedakarliga katlanirlar,… Cok akilli cocuksun murat seni cok seviyorum, hadi simdi git biraz daha cocain bul kriz gelmek uzere 
Sir Ako_hox tarafindan yazilmistir
Fiction…
Okuyanlara yuzlerce tesekkurler
…
|