![]() |
Şairane Düşünme Sadece Yaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şairane Düşünme Sadece YazSabah buhranı ![]() ![]() ![]() Her sabah uyanmak; ağzımda biraz bira tadı ve sığara çamuru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sabah verdiğim selam mı sende yarattı Bir cesaret be seni asaletten mahrum ![]() Kendi bedenindeki her şeyden yoksun ![]() Soysuzlukta zindanda mahkûm ![]() Varlıkta gezine dur sorular sırtında Ta en başından sonsuza bir mezrada belki bulursun Sen kendini şarap testisi altında ![]() Senin ne haddine bana kendini sevdirmek ![]() Kendinden değil bir inek olmaz senden binek ![]() Otur şu koltukta bak camdan yansıyan yüzüne Ne var senin servet dediğin gözlerinde ![]() Biri bana bakan kayık ![]() ![]() Kulak dersen senden önde burnunla yarışır ![]() Teninin rengi sana ne demeli Karanlık ve bulanık su ile mi yıkadın bu bedeni ![]() Biraz daha şairane düşünmelisin belki sen kendini ![]() Pardon her sabah aynı otobüsü bu saatte birlikte bekliyoruz ve ben sizi daha fazla göre bilmek için bir saat öncesinden buraya geliyorum ![]() Özür dilerim bana mı söylediniz ![]() Evet ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() Biliyorum size çok garip geldi ama ne diyeceğimi de aslında bilmiyorum çok utanıyorum ![]() Lütfen ![]() ![]() ![]() Eğer sizde isterseniz birlikte bir kahvaltı yapalım ![]() ![]() ![]() Tamam ![]() ![]() Gerçekten mi? Tabi benim adım Adem ![]() Benimkide Havva ![]() ![]() Doğru ama hayat şairane düşünülemeyecek kadar basit ve saf ![]() |
![]() |
![]() |
|