![]() |
Keşke Büyümeseydik..!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşke Büyümeseydik..!!!!!![]() Keşke hiç büyümeseydik ![]() ![]() ![]() Keşke hiç uyanmasaydım beni uyutan masallardan ![]() ![]() Peki ya ne zaman yoruldu Alaaddin lambasını ovmaktan? Ne zaman vazgeçti yakışıklı prens yüz yıl uyuyan güzeli uyandırmaktan? Daha uyanmamalıydım oysa ![]() ![]() Büyüdüm mü küstüm mü bir şeylere ne; inanmaz oldum o masallara ![]() Oysa ne güzeldi küllerinden yeniden doğan Anka kuşu ![]() ![]() Dinlerken hep kızdığım kırmızı başlıklı kız ![]() Şimdilerde nasıl da özlüyorum hepsini ![]() ![]() ![]() O zamanlar köprüler geçmemiş, aldatmamış, aldatılmamış, bedeller ödememiş, ayrılık hasret kokan mektupları okumamıştım daha ![]() Bir zamanlar koşup oynarken düştüğümde dizlerimi kanatıyordu hayat, şimdi ise kalbimi!Yine muzurluk yapsam diyorum ![]() ![]() Işığı hızlıca açıp kapatsam, kimse benimle ilgilenmediğinde avazım çıktığı kadar bağırsam, eve gelen misafirlere zorla oyuncaklarımı göstersem, gizlice annemin odasına girip tüm çekmecelerini olanca hızımla boşaltsam, ![]() ![]() ![]() Kimse görmeden balkona girip tüm saksıların topraklarını boşaltsam; boşaltsam da kimse kızmasa ![]() ![]() "uykudan önce"yi izleyip, sonrada çizgi filmleri düşünüp uyusam ![]() ![]() Keşke hiç büyümeseydim diyorum, keşke hiç büyümeseydim ![]() Keşke hayatın ne kadar zor olduğunu bilmeseydim ![]() Keşke en sevdiğim oyuncağım olsaydı da ona her şeyi anlatsaydım! Bir bir, teker teker ![]() ![]() seyretseydim burayı ama asla gelmeseydim yanınıza! Yıldızları kaydırıp dilek tutsaydım her biri ile ![]() Karanlık olduğunda en parlak yıldızı yanıma alsaydım, ışık olsaydı sevdiğimi görebilmem için bana ![]() ![]() Yada sevmediklerime şimşekler çaktırabilseydim ![]() Keşke kırmızı başlıklı kıza hala sinirleniyor olsaydım ![]() Yada hala şirine'nin topuklu ayakkabılarına özeniyor olsaydım ![]() ![]() ![]() Keşke kalbim bu kadar kırılmasaydı da ben olgunlaşmasaydım ![]() O zaman göremezdi gözlerim etrafta dönen bunca oyunları ![]() O zaman hissetmezdi kalbim ihanetleri, sadakatsizlikleri, ![]() ![]() Bu aldanışlar da olmazdı o zaman, bu aldırışlar da! Yaşam adına açılmış savaşlar da olmazdı! Bu kazanma hırsı da! Tertemiz bir dostluktan çaldık biz sevmeyi, nerden bilelim aşkın bize çarpacağını ![]() Avuçlarımıza battı kırıkları, akan kanlara öylece bakakaldık ![]() Bilseydik aşkın üzerimizde kırılacağını açarmıydık semaya ellerimizi ![]() Dua ederken başka başka sevdalara ansızın birbirimizde vurulup kaldık ![]() Günlerce, gecelerce gözyaşları biriktirdik satır aralarında ![]() köşemize çekilip ağlamayı seçtik, savaşmak yerine ![]() Oysa bir yerde bir umut vardı, bilemedik ![]() Biz korkular biriktirdik dudaklarımızın buluştuğu noktada ![]() Cesaret diye bir şey vardı ama biz kaçmayı seçtik direnmek yerine ![]() Keşke hiç büyümeseydim diyorum, keşke hiç büyümeseydim ![]() Bir gün kum tanecikleri gibi dağılacaktık biliyorduk ama biz uzun zamanlar hayal ettik ![]() Rüzgarın çıkmasına dalgaların şahlanmasına çok var zannettik ![]() Oysa onları bile göremedi küçük yüreklerimiz ![]() ![]() Korkularımız yendi bizim sevdamızı daha ufacık meltemde kendimizi salıverdik ![]() Biz ne zamana ne zulmete ne de zalime yenildik ![]() Biz bir çocuk yüreğindeki saflığı sevdaya taşımayı bildiğimiz halde, o cocuk kadar cesarete sahip olmayı bilemedik ![]() Biz sevdamızı alıp omuzlarımıza yollara düşmeyi, sadece kendimiz olmayı bilemedik ![]() Oysa biz başbaşa kaldığımız gecelerde hayallerle neleri bilmiştik Biz "güçlü olmayı" bilemedik alintidir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|