![]() |
Kimsin Sen? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kimsin Sen?Kimsin sen? İsmini sormuyorum, kimsin diyorum sana? Sen kimsin? Adın sanın, cinsiyetin ve yaşın ilgilendirmiyor beni ![]() Ben seni merak ediyorum, kimsin diyorum, nasıl birisin? Kişiliğin ve karakterin sual ettiğim ![]() ![]() ![]() Herkesin kalbinde zaaflarla döşenmiş gizli bir oda vardır ![]() İşte insanlığı da burada saklıdır ![]() ![]() Kalbinde gizli ne varsa bilmek istiyorum ![]() Yani gerçekten tanımak istiyorum seni ![]() Anlat bana kendini desem anlatır mısın? Saklı kapılarını benim için açar mısın? Peki, güvenebilir miyim sana? Doğruyu söylediğine inanabilir miyim? Belki dürüst davranacaksın ve olduğun gibi anlatacaksın kendini bana ![]() Ama belki de olduğun değil de, olmak istediğin seni anlatacaksın, senmiş gibi ![]() Ya da bazı yönlerini abartacaksın, bazı yönlerini gizleyeceksin ![]() Nasıl emin olabilirim ki bundan ![]() ![]() Peki, sen, gerçekten tanıyor musun kendini? Kalp ayna gibidir biliyor musun? Baktığında aksini görürsün ![]() Bu bazen mutlu eder seni, bazense kendinden nefret edersin ![]() Ama mutluluktur aradığın, hep mutlu olmak istersin ![]() Seni tanımak hiç de zor değil aslında ![]() Çevrendeki insanlara bir bak, sevdiğin ya da sevmediğin, aynı ortamı paylaştığın yada istemesen de paylaşmak zorunda olduğun insanlara ![]() Hepsine bak ![]() ![]() Çünkü sen, onlarda gizlisin ![]() Kalpler aynadır dedim ya, hepsinde kendini görebilirsin ya da kendini hepsinde ![]() ![]() Onlar gibi olmadığını söyleme bana ![]() ![]() Şunu iyi bil ki, kimlerle birlikteysen onlara benzersin ![]() Ve çoğu zaman bunun farkına bile varmazsın ![]() ![]() ![]() Bakarsın ki, yapmam dediğin şeyleri yapar olmuşsun ![]() Yanlış dediklerin doğru gelir olmuş ![]() Bu yüzden değişmek istiyorsan eğer, önce çevreni değiştirmelisin ![]() Nasıl biri olmak istiyorsan, öyle dostlar bulmalısın kendine ![]() Göreceksin bir süre sonra onlara benzeyeceksin ![]() “Dost, insanın ikinci yarısıdır” der Çiçero ![]() Seni tanımak sandığım kadar zor değil aslında ![]() Çünkü dostların seni ele veriyor *Alinti* |
![]() |
![]() |
|