![]() |
Politika Budur.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Politika Budur..Iste Politika Budur Bir bürokrat yoksul bir adami ziyarete gitmis demis ki: "senin oglana bir es bulalim, zamani geldi artik ![]() Adam: "ben hayatimda oglumun isine karismadim ![]() ![]() Bürokrat: " ama demis bu kiz Rahmi Koç'un kizi" deyince Adam: "a aaa ![]() ![]() kabul etmis" Sonra bizim bürokrat Rahmi Koç'un evine gitmis: " kiziniz için harika bir koca adayi buldum" demis ![]() küçük" diye itiraz etmis ![]() DÜNYA BANKASI'nda baskan yardimcisi" deyince ![]() kizin babasi: " a aaa ![]() ![]() ![]() hemen razi oluvermis ![]() BANKASI baskanini ziyarete gitmis ve demis ki: "baskanim, size harika bir baskan yardimcisi adayi buldum" Baskan: " iyi ama benim zaten ihtiyacimdan fazla yardimcim var" deyince Bürokrat: ama bu Rahmi Koç'un damadi" demis ![]() ![]() ![]() ![]() zaman" demis ![]() Iste politika >>>budur ![]() ![]() ![]() Churchill Ikinci Dünya Savasi sirasinda Ingiltere Basbakani Churchill radyoda konusma yapmaya gidiyormus ![]() gelince, bindigi taksinin soförüne sormus: - Beni yarim saat bekleyebilir misin? Karanlikta müsterisinin yüzünü seçemeyen soför: - Özür dilerim, sör, ama basbakanin konusmasini dinleyecegim ![]() ilgisinden pek hosnut kalarak iki sterlin uzatmis ![]() sonra yerlere egilerek selam vermis: zaten kimin umrundaki Churchill, sizi bekliyorum, efendim Hitler ve Stalin Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadirlar ![]() içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin degil mi diye sorar ![]() "Evet, onlar" der ![]() Sonra adam onlara dogru yürür ve sorar: "Selam, ne yapiyorsunuz?" Hitler cevaplar: "3 ![]() ![]() sorar ![]() Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldürecegiz" der ![]() Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!" Hitler Stalin'e döner ve der ki: "Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacagini söylemistim!" Hitler Hitler üç esir yakalamis, Ingiliz, Fransiz ve bir Yahudi ![]() - "Size soru soracagim, bilirseniz sizi birakacagim" demis ![]() Ingiliz'e sormus - "Titanik kaç yilinda batti?" Ingiliz hemen cevap vermis - "1912" diye ![]() Hitler göndermis Ilgiliz'i ![]() - "Titanik'te kaç kisi öldü?" Fransiz cevap vermis - "1050" ![]() - "Tamam, sen de gidebilirsin" diye özgür birakmis ![]() Ve Yahudi'ye dönmüs; "Say lan isimlerini ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|