Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
küçüğüm

Küçüğüm

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçüğüm

Aynı mahallede oturuyordukAdı "ESRARENGİZ"diKahverengi gözleri vardı ve esmerdiBütün kızlar ilklerden ondan hoşlanıyordu ama ben ondan nefret ediyordumBirgün bana bakıp göz kırptıBende gülüp geçtimOnu sevmediğimden emindim ama o gelmeden uyuyamıyordumBirgün onu sevdiğimi kendime itiraf ettimArtık geceleri uyumak yerine geceleri onun evini izliyordumYolda yürürken onu gördüm yineGülümsediBen de naber dedimO da "iyiyim küçüğüm"dediYani aradaki yaş farkını birkez daha yüzüme vurduO gün evde saarlerce ağladımBirgün onun evine gittimSeni seviyorum dedim ve kaçtımAradan 1 ay geçtiMahalleye bir ambulans gelmiştiBir sedye indirdilerOnun evinden biri çıkıyorduHayır hayır inanamıyordumEvet oyduSedyeye bindirdiler ve o elimi tutup "bende seni küçüğüm" demiştiKıpkırmızı olmuştumO an öldüğünü görünce gözümden yaşlar boşalıyorduHayatımda hiç bu kadar sevmemiş,hiç bu kadar biri için acı çekmemiştimO gözlerini bir daha göremeycektimO kahverengi gözlerindeki ışıltıyı bi daha sezemeyecektimO gülüşünü bir daha göremeyecektimEve gittimHerkes ondan bahsediyorduKimsesizmişBu yaşa kadar kendi gayretiyle okuyup büyümüşSevdiği bir kız varmışAilesi vermemiş o da kaçmışAma kaçtığı gün ölmüşYani onun sevgisi azrailin ölüm fermanıymışHergün ölmek için dua ediyormuşBaş ucunda bir kalem,bir kağıt ve bir fotoğraf varmışBirgün kendini vurup polisleri aramışErtesi gün polisler geldiOnun evinin duvarında kendi kanından yazılmış bir yazı vardı

BÜTÜN SEVDİKLERİM BİRER BİRER ÖLDÜSEN ÖLME DİYE BEN ÖLDÜM KÜÇÜĞÜM!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com