![]() |
Fani Dünya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fani Dünya~ Baki olan ( kalıcı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adamın biri köyün yakınındaki köprüden geçerken derede tepinen ![]() ![]() ![]() ![]() - Hemşerim ![]() - Ben fakir bir adamım ; imam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - - Peki o sırtındaki yayık nedir ? - Kilimleri teperken sallanıyorum ya ; içindeki süt tereyağı oluyor ![]() ![]() - Elindeki şişler ne ? - Ellerim boş kalmasın diye bu arada yün çorap örüyorum ![]() ![]() ![]() - Peki aynı anda üç işi yaparken dudaklarınla ne mırıldanıyorsun ? - Geçenlerde Hüseyin Ağa’nın hanımı öldü ![]() ![]() ![]() ![]() Yolcunun hayreti iyice artmış : “ Pes be kardeşim ![]() ![]() ![]() Mezar taşlarında “ Huvel baki “ yazılması ![]() ![]() ![]() ![]() Korkunç serveti olan insanlar görürüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deredeki garip köylü ![]() ![]() Mezarlıklar işleri yarım kalmış insanlarla doludur ![]() ![]() ![]() Şu fani dünyada insan gözü o kadar açtır ki onları çok kere toprak doyurur ![]() İyi ki bu dünya geçici ![]() |
![]() |
![]() |
|