![]() |
Gerçek Bir Aşk Öyküsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Bir Aşk ÖyküsüSabah uyandığında midesinde bir yanma hissetti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık Kadıköy iskelesindeydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç kız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç adam devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç kız şaşırmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç kızın gözleri yaşarmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç adam "Nasıl böyle bir şey düşünürsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç adam doğru yaptığına inanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sadece onları sevmeyi sevdim Hepsini onlarsız yaşadım da Bir seni sensiz yaşayamıyorum Bu aşkı tek kalpte taşıyamıyorum Sana yemin güzel gözlüm bir tek seni sevdim Ve seni severek öleceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Genç adam şaşırmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç adam beyninden vurulmuşa döndü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|