![]() |
Uzaya Çıkan Türkler:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaya Çıkan Türkler:)Bence çok güzel ![]() ![]() ![]() Ilk Turk uzay adami (artik astronot mu denir, kozmonot mu denir, uzay fatihi mi denir bilinmez) uzaya ciktiginda atilacak olasi gazete mansetleri: Kendimizi astik ![]() ![]() ![]() Bekle ay geliyoruz ![]() ![]() ![]() Galaksi galaksi duy sesimizi, iste bu Turklerin ayak sesleri! ![]() ![]() Uzaya kapak attik ![]() ![]() ![]() Artik biz de uzayliyiz Turkler uzayda Turk'uz dogruyuz uzayliyiz ![]() ![]() ![]() Bu bizim için büyük, insanlik için küçük bir adim! Gaza gelmiş bazi gazete basliklari Alemin krali geliyor ![]() ![]() Bekle bizi Ingiltere ![]() ![]() Uzay tamam sira günes'te! Marslilarla Türkler arasinda genetik bag bulundu! Star - Acin mekiklerimizin önünü! durduramazsiniz ![]() ![]() ![]() Hürriyet - Uzanlara ragmen ![]() ![]() ![]() Milliyet - Istikbale eristik (yanda üzerinde oynanmis bir Atatürk resmi,yaninda mekik) Sabah - Ilk biz duyurmustuk ![]() ![]() Zaman - Ve mümin uzayda Türkiye - Allah'a sükür ![]() ![]() Vatan - Iste Hezarfenin torunlari ![]() Bulvar - Uzaya da girdik yada milli olduk Star - Uzayin ulen Hürriyet - Aydin Dogandan Türk astronotlara jest Akit - Uzayda duyulan ezan sesi Sabah - Aydin Dogandan büyük santaj Bulvar - Ay fena oluyorum Star - Günes ufuktan simdi dogar yürüyoruz uzayaaaa Star - Welcome to space Spor sayfasinin manseti ![]() ![]() Hürriyet - Fenerbahçe rüya takimi kurdu ![]() ![]() Fanatik - Uzaylilar da Fenerbahçeli mi? Fotomaç - Bir gün her uzayli fenerli olacak Milliyet - Uzay Fener'e dar gelecek ![]() ![]() Sabah - Galatasaray zor durumda ? Köse yazari basliklari ![]() ![]() Oktay Eksi - Marslilara savas açalim ![]() ![]() Ertugrul Özkök - En pahali mars sarabini içtim ![]() ![]() Erman Toroglu - N'aber hincal bak gönderdik çocugu uzaya ![]() ![]() Nihat Genç - Uzayli olmanin topluma negatif etkisi ![]() ![]() Hincal Uluç - TK00XV2 plakali uzay araci'nin sorumsuz astronotu ![]() ![]() Emin Çölaşan - Uzay mekiginin yapimi için neden iki firmadan teklif alinmadi? Bekir Coskun - Bindik bir alamete gidiyoz kiyamete ![]() ![]() Ahmet Altan - Astronotlari çildirtan kadinlarin ögleden sonralari tennkokusu ne ola ki ? Ayse Arman - Yine evleniyorum ![]() ![]() Turgay Seren - Ben geçen haftaki yazimda belirtmistim ![]() ![]() Haydar Dümen - Aktif seks uzayda olmaz ![]() Hasmet Baboglu - Uzayda mi olmak, dünyada mi olmamak konusuna dikkat etmek lazim ![]() ![]() Yabanci basindan basliklar ![]() ![]() Washington Post : Insanli ilk Türk uzay araci astronotu almadan uzaya çikti ![]() ![]() Le Figaro : Astonotlar arasinda hiç Kürt yok ![]() ![]() ![]() ![]() Die Zeitung : Verhaugen : 'Büyük basari, eger mekigi sag salim indirirlerse,2034'de müzakerelere baslariz' dedi ![]() ![]() Die Welt : Aya gitmesi gerekirken mars'a yönelen insanli ilk Türk uzay araci Istanbul üssünün yardimiyla Jüpiter'e indi ![]() ![]() Corierra Della Serra : Incedibile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elefteros Rimos : Yunan hükümetinin büyük hezimeti ![]() ![]() ![]() Saygılar ![]() |
![]() |
![]() |
|