![]() |
Güneş Doğunca Fark Ettim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güneş Doğunca Fark Ettim.Güneş doğunca fark ettim ![]() Kırmızılar terk etmiş ![]() ![]() Kızgınlığım bundan ![]() İlk giden ben olacaktım ![]() Kırmızılar dudağımda ![]() ![]() Kırmızının saçlarını yakacaktım ![]() ![]() Kıskanacaklardı kaçışımı ![]() ![]() İzin vermeyecektim ![]() ![]() ![]() Artık kitapların ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü sen hiçbir zaman aleve veremedin geçmişini ![]() Sen hiçbir zaman kendinden öteye bir adım atamadın ![]() Hiçbir zaman elini tutan biri olmadan yola çıkamadın sen ![]() Benim saçlarımın yıldızı döküldü ![]() Sense yıldızları masallardan öğrenen çocuklardansın ![]() Sen kırılmış bir aynaya bakmaya cesareti olmayanlardansın ![]() Yerden topluyorum yıldız parçalarını ![]() Saçlarım asla eskisi gibi olamayacak ![]() Biliyorum ama sen anlayamıyorsun ![]() Odamda unutmuşsun düşlerini giderken ![]() Denedim üzerime ![]() ![]() Kâbusların nerede? Sana biraz ödünç verebilirim ![]() Sınırlarımı doğradım aylar önce ![]() Kentleri ![]() ![]() ![]() Kimliğim yok ![]() ![]() Dün gece çatıya çıktım dolunayla konuştum ![]() Karanlığın anlattı ![]() ![]() Cevap vermek yerine tükürdüm caddeye ![]() gece alev alır ![]() ![]() ![]() Bir ülkede ve üşür sokak köpekleri ![]() Gecenin adını ben koydum ![]() ![]() Makyajım akmış ![]() ![]() Odamın duvarındaki tabloda ![]() ![]() Kırmızı şemsiyesinin altında kitap okuyan ![]() Odamın duvarındaki tabloda yaşayan kız çocuğunu uzun uzun baktım dün gece ![]() ezilmeseydi kelimeler tarafından ![]() ![]() ![]() ![]() Gülümsedim ![]() ![]() Uykum yok ![]() ![]() Kelepçeledim ellerimi ![]() ![]() Sonra biraz müzik dinledim ![]() ![]() ![]() Duvarların şarkılarını dinledim biraz ![]() Markete girip kalem pil aldım ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gemi ödünç aldım denizden ![]() Meydandaki heykelin önüne geldim biliyorum heykelin canı sıkılıyor ![]() Geçen gece ağladığına tanık olduğum zaman söyledi bunu bana ![]() Terk edildiğini ve çok sıkıldığını ![]() Buz gibi mermer dudaklarına yağmur damlaları değmişti onunda ![]() ![]() Ökçelerine âşık olduğum ayakkabılarımdan vazgeçtim ![]() Yarım kalmışlıklar var biliyorsun ![]() ![]() ![]() Biliyorsun ama anlamıyorsun ![]() ![]() Ben senin içindeki elleri bağlı çocuğun yüzünü çizebiliyorum odamın duvarına ![]() Sen ![]() ![]() O yüzden asla çizemezsin benim resmimi ![]() Asla bana benzetemezsin ![]() ![]() Kanadına kurşun saplanmış bir kelebek var masamda ![]() ![]() Bu gece ![]() ![]() ![]() Kelimelerin şu sevdaya dair bir yanlı tarafı olsa acıyı yaklaştırmasalar mesala ![]() ![]() ![]() Ve biliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|