Mahkeme Salonu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mahkeme SalonuBir mahkeme salonu düsünün ![]() ![]() Bir davada taniklik etmesi için kürsüye yasli bir teyzeyi çagirirlar![]() Kadin yerine oturur ve davalinin avukati kadina yaklasir![]() ![]() ![]() - Bayan Jones ![]() Beni taniyor musunuz?Yasli teyze cevap verir: - Ah evet Bay Williams sizi çocuklugunuzdan beri taniyorum ![]() siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir bas belasiydiniz![]() sürekli yalan söylüyorsunuz, karinizi komsunuzla aldatiyorsunuz, en yakinim dediginiz insanlarin arkasindan konusuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak için herkesi satarsiniz![]() ![]() Davalinin avukati basta olmak üzere bütün salon soke olur![]() Adam ne yapacagini bilemez bir halde kadina tekrar sorar:- Peki Bayan Williams,ya karsi tarafin avukatini taniyor musunuz? Kadin yine cevaplar: - Elbette taniyorum ![]() çocuklugunda ona dadilik yapmistim![]() Tembel,ödlek ve alkolik adamin tekidir![]() etrafinda bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altina kaçirdigini söylüyor![]() Yine herkes sokta ![]() bütün salonu bir ugultu kaplar![]() ![]() Hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafin avukatini da kürsüye cagirir ![]() Ve ikisine de egilmelerini söylerek kulaklarina sunu fisildar![]() ![]() ![]() - Eger bu kadina beni taniyip tanimadigini sorarsaniz ikinizi de harcarim ![]() |
|
|
|