![]() |
Hér Şéhirli Bunu Mutlaka Okumalı (: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hér Şéhirli Bunu Mutlaka Okumalı (:Havaların hep kapalı gittiği günlerdeydik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Onlar şekerli bisküvi değil mi? -Evet -Şekerli bisküvi verme kuşlara! -Niçin? Onlara zarar verir mi? - Anlatması uzun sürer şimdi ![]() Sert, hatta biraz kaba bir uslupla söylenen bu sözler merakımı uyandırmıştı ![]() - Minicik kuşlara zararlıysa, bizlerde yemesek mi bisküvileri acaba? - Şehirde doğmuş büyümüş birine benziyorsun ![]() ![]() ![]() - Ben köyde büyüdüm şehirden hep uzak durdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah bağışlasın ![]() - Dört ![]() ![]() ![]() - Nedir sizi bu kadar rahatsız eden? Neden kaçıyorsunuz bu şehirden? Burada her şey var! - Tam da bu yüzden kaçmak istiyorum bu şehirden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben tam anlayamadım sizi! - İnsanlarda böyledir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç sesimi çıkarmadım ve bilir misin diye sürdürdü konuşmasını ![]() ![]() - Çiçeğe ihtiyacından fazla su verirsen boğulduğunu anlamadan yaşar ve yavaş yavaş kökü çürür ![]() ![]() Derin bir iç çekti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|