|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gözyaşlarına, istiyorum, işığı, olmak, vuran |
![]() |
Gözyaşlarına Vuran Ay İşığı Olmak İstiyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözyaşlarına Vuran Ay İşığı Olmak İstiyorum!~ Gecenin kör bir vaktinde bir karartı farketti delikanlı deniz kenarındaki kayalıkların üzerinde ![]() ![]() Uykusu kaçmış uzun bir gecenin keşmekeş karanlığında ![]() ![]() ![]() Yaklaştı kadına ![]() ![]() Gözlerine bir saniye bakmak bile yeterliydi kadının saatlerce orada taş kesildiğini ve ağladığını anlamak için ![]() ![]() ![]() "Haketemiştim biliyor musun" dedi boğuk bir ses ile delikanlıya bakarak ![]() ![]() ![]() ![]() Korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı her seferinde konuşacak gibi oluyor ama doğru kelime olduğundan bir türlü emin olamadığı ![]() ![]() Delikanlının ne söylediğinin bir önemi yoktu aslında kadın için! Yalnızca ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı bir mendil çıkardı cebinden ve izin istercesine baktı kadının gözlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Beni buraya kim gönderdi biliyor musun? Beni buraya Tanrı gönderdi ![]() "Bir kulum bizim İBLİS`in çıraklarından birine tutulmuş! Git ve ona yardım et" ve işte buradayım ![]() ![]() ![]() Delikanlının gözlerine baktı kadın ve hafif bir tebessüme bıraktı yerini yüzüne yerleşen hüzün kırıntıları ![]() Derin bir iç çekişin ardından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Tutkunluk değil gözlerime yaşları pazarlayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derin bir sessizliğe bıraktı yerini; içi kalabalık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı anladı üstü açık yaralara dokunamayacağını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Gözyaşlarına vuran ay ışığı olmak istiyorum! Yakamozum olur musun?" dedi delikanlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi mi? Şimdi onlar evli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|