![]() |
Ah Bu İs Mulakatlari..))))(Samurayx) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Bu İs Mulakatlari..))))(Samurayx)1- İşveren:Bu isi neden istiyorsunuz? Aday:işim olsun diye))))) 2- is veren: "Neden alüminyum boru ve kontraplak sektörü? Sizi bu sektöre çeken nedir?" aday: "Alüminyum kontraplaklar küçüklüğümden beri benim hayatımın anlamıydı çünkü! Hayatımı kontraplaklar arasında geçirmek, burada sabahlamak, kontraplaklarla gülmek ağlamak ve bu işi yaparken ölmek istiyorum!!" is veren!! vay be ![]() ![]() ![]() ![]() 3- İşveren: "Çocuk yapmayı düşünüyor musunuz, malum bayansınız ![]() Aday: "Hayır düşünmüyorum ![]() İşveren: "Malum bayansınız, istersiniz bir ara?" Aday:"Eşimle şimdilik düşünmüyoruz beyefendi ![]() İşveren: "Olur mu, hayatın neşe kaynağı onlar ![]() ![]() ![]() ![]() Aday: "Oldu olacak seviselim, üreyelim, bitsin bu mülakat isterseniz ![]() 4- İşveren: sana ne kadar güvenebiliriz? Aday: Ne kadar para vereceksiniz? 5- İşveren:Bu şirkete ne katacaksın? Aday:Birbirine katacam şirketi' 6 ![]() Aday :Niye söyletecek misiniz? 7 ![]() ![]() Aday :"Ben hayatımı derslere adamadım ![]() ![]() ![]() İşveren: Sürttüm diyorsun yani ![]() Aday: Evet sürttüm ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() Aday:Ben bilmem beyim bilir ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() Aday: neşe katarım! ![]() ![]() 10 ![]() Aday: Muhafazakarım (neden bilmiyorum ama böyle diyeceğim tuttu iste) İşveren : Nasıl yani? (göz süzerekten) bir erkekle akşam yemeğine çıkarım ama elini tutmam gibi mi? Aday: Hayır ![]() ![]() İşveren: "Anlıyorum ![]() ![]() ![]() 11 ![]() ![]() Aday: Parası çok geldi ayrıca rahat bana batar ![]() ![]() ![]() ![]() İşveren: Fark ettim ![]() 12 ![]() Aday:Yakın zamanda ayrıldım, ama olmasını istiyorsanız bir tane bulurum ![]() 13 ![]() Aday: Adam olsunlar önce ![]() 14 ![]() 15 ![]() Aday:İş görüşmelerindeki amaçsız formalite sorularını sormakta ısrar eden kişilere karşı ters hareketlerde bulunmam ![]() İşveren:"Anlıyorum ![]() ![]() ![]() 16 ![]() Adayenin şu an oturduğun yerde - ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|