Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayesibence, okumalısınız, öğretmen

Bir Öğretmen Hikayesi-Bence Okumalısınız:)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Öğretmen Hikayesi-Bence Okumalısınız:)

öğretmen Bayan Thompson O Gün öğrencilerine Yalan Söylediayakta Duruyordu,öğrencilerine Bakti Ve ''hepinizi Ayni Derecede çok Seviyorum''dedielbetteki Bu Mümkün Değildisiniftaki Teddy Isimli öğrenciyi Dikkatle Izlemişti;teddy çökmüş Gibi Duruyordu,diğer öğrencilerle Oynamiyor,hep Kirli Ve Yikanmaya Ihtiyaci Var Gibi Görünüyordu
öğretmeni Teddy'nin Dosyasini Inceleyince şaşirmiştibirinci Siniftaki öğretmeni''teddy çok Zeki Ve çalişkan Bir çocuk,çok Iyi Huylu''diye Yazmiştiikinci Siniftaki öğretmeni''mükemmel Bir öğrenci;fakat Annesinin Hastaliği Onu çok üzüyor''diyorduüçüncü Siniftaki öğretmeni''annesinin ölümü Teddy'i çok üzdü Babasi Yeteri Kadar Kendisi Ile Ilgilenemiyor,eğer Ilgilenilmezse Bu çocuk Kaybedilecek''diye Yazmişti
Dördüncü Siniftaki öğretmeni''teddy Içine Kapanik Bir çocuk,derslere Ilgi Göstermiyor,hiç Arkadaşi Yok,sinifta Uyuyor''diye Yazmiştiöğretmen Thampson Işte Bu Nedenle Yalan Söylemişti
Yeni Yilda öğrencileri öğretmenlerine Süslü Kağitlara Sarilmiş Güzel Hediyeler Getirmişlerdiçteddy'nin Hediyesi Ise Gazete Kağidina Sarilmiş,şekilsiz Bir Pakettiiçinden Taşi Dökük Bir Bilezik Ile Yarim Bir Parfüm şişesi çiktiöğretmeni Hemen Bir Kaç Damla Parfümü Bileğine Damlattiteddy Gelerek Onu Kucakladi Ve ''ayni Annem Gibi Koktunuz''dedi
o Gün Bayan Thampson Bir Saat Ağladiöğrencilere Ders öğretmenin Yaninda,onlari Eğitmeye De Başladiteddy'e özel Bir Ilgi Gösterdi,onunla çalişirken Teddy'nin Zekasinin Tekrar Canlandiğini Fark Ettiteddy Okulu Birincilikle Bitirdi
On Yil Sonra Bayan Thampson Teddy'den Bir Mektup Alditeddy,tip Fakültesinden çok Iyi Bir Derece Ile Mezun Olduğunu,bayan Thampson'un Hala Tanidiği En Iyi öğretmen Olduğunu Söylüyordubir Kaç Sene Sonra Gelen Mektupta Ise öğretmei Teddy'nin Evlenmek ğzere Olduğunu,düğün Töreninde öğretmeninin Annesinin Babasinin Olmasi Gereken Yerde Durup Duramayacağini Soruyorduelbetteki Durabilirdi
Bayan Thampson Düğüne Giderke Taşi Düşmüş Bileziği Takti Ve Teddy'nin Annesinin Kokusundan Sürdübirbirlerinin Kucaklarken Teddy,''bana Inandiğiniz Ve Beni Böyle Değiştirdiğiniz,kendimi önemli Hissettirdiğiniz Için çok Teşekkür Ederim''dedibayan Thampson Göz Yaşlari Içinde''yaniliyorsun Teddy,ben Değiş Sen Bana öğrettin,seninle Karşilaşincaya Kadar Ben öğretmenliği Bilmiyormuşum''diye Cevapladi

(beğendiyseniz Her Zamanki Ricam +rap'lerinizi Bekliyorum)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com