08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Öğretmen Hikayesi-Bence Okumalısınız:)
öğretmen Bayan Thompson O Gün öğrencilerine Yalan Söyledi ayakta Duruyordu,öğrencilerine Bakti Ve ''hepinizi Ayni Derecede çok Seviyorum''dedi elbetteki Bu Mümkün Değildi siniftaki Teddy Isimli öğrenciyi Dikkatle Izlemişti;teddy çökmüş Gibi Duruyordu,diğer öğrencilerle Oynamiyor,hep Kirli Ve Yikanmaya Ihtiyaci Var Gibi Görünüyordu
öğretmeni Teddy'nin Dosyasini Inceleyince şaşirmişti birinci Siniftaki öğretmeni''teddy çok Zeki Ve çalişkan Bir çocuk,çok Iyi Huylu''diye Yazmişti ikinci Siniftaki öğretmeni''mükemmel Bir öğrenci;fakat Annesinin Hastaliği Onu çok üzüyor''diyordu üçüncü Siniftaki öğretmeni''annesinin ölümü Teddy'i çok üzdü Babasi Yeteri Kadar Kendisi Ile Ilgilenemiyor,eğer Ilgilenilmezse Bu çocuk Kaybedilecek''diye Yazmişti
Dördüncü Siniftaki öğretmeni''teddy Içine Kapanik Bir çocuk,derslere Ilgi Göstermiyor,hiç Arkadaşi Yok,sinifta Uyuyor''diye Yazmişti öğretmen Thampson Işte Bu Nedenle Yalan Söylemişti
Yeni Yilda öğrencileri öğretmenlerine Süslü Kağitlara Sarilmiş Güzel Hediyeler Getirmişlerdiçteddy'nin Hediyesi Ise Gazete Kağidina Sarilmiş,şekilsiz Bir Paketti içinden Taşi Dökük Bir Bilezik Ile Yarim Bir Parfüm şişesi çikti öğretmeni Hemen Bir Kaç Damla Parfümü Bileğine Damlatti teddy Gelerek Onu Kucakladi Ve ''ayni Annem Gibi Koktunuz''dedi
o Gün Bayan Thampson Bir Saat Ağladi öğrencilere Ders öğretmenin Yaninda,onlari Eğitmeye De Başladi teddy'e özel Bir Ilgi Gösterdi,onunla çalişirken Teddy'nin Zekasinin Tekrar Canlandiğini Fark Etti teddy Okulu Birincilikle Bitirdi
On Yil Sonra Bayan Thampson Teddy'den Bir Mektup Aldi teddy,tip Fakültesinden çok Iyi Bir Derece Ile Mezun Olduğunu,bayan Thampson'un Hala Tanidiği En Iyi öğretmen Olduğunu Söylüyordu bir Kaç Sene Sonra Gelen Mektupta Ise öğretmei Teddy'nin Evlenmek ğzere Olduğunu,düğün Töreninde öğretmeninin Annesinin Babasinin Olmasi Gereken Yerde Durup Duramayacağini Soruyordu elbetteki Durabilirdi
Bayan Thampson Düğüne Giderke Taşi Düşmüş Bileziği Takti Ve Teddy'nin Annesinin Kokusundan Sürdü birbirlerinin Kucaklarken Teddy,''bana Inandiğiniz Ve Beni Böyle Değiştirdiğiniz,kendimi önemli Hissettirdiğiniz Için çok Teşekkür Ederim''dedi bayan Thampson Göz Yaşlari Içinde''yaniliyorsun Teddy,ben Değiş Sen Bana öğrettin,seninle Karşilaşincaya Kadar Ben öğretmenliği Bilmiyormuşum''diye Cevapladi
(beğendiyseniz Her Zamanki Ricam +rap'lerinizi Bekliyorum)
|
|
|