![]() |
Çocukların Aşk Tanımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocukların Aşk TanımıBıdıklardan aşk tanımları En büyüğü 10 yaşında olan bir grup akıllı bıdığa "Sence aşk nedir?" diye sormuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Aşk, sevgilimizle aramızda bi sürü kötü şey meydana gelmeden önce hissettiğimiz şeydir ![]() - Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu ![]() ![]() (Evet yaaa ![]() - Sizin adınız size aşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar, o size adınızı söylediği zaman "benim ne güzel adım var" diye düşünürsünüz ![]() ![]() ![]() ![]() - Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır ![]() - Aşk, biri sizi ne kadar kırmış olsa da sırf o üzülür diye ona kötü bişey söylememektir ![]() (Canımm yaa evet öööle, ama ![]() ![]() ![]() - Aşk çok yorgun olduğumuzda bizi gülümseten bişeydir ![]() (Daha nasıl anlatılabilir ki?) - Aşk, annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir ![]() - Aşk, sevgilimiz bişey söylüyorsa yılbaşı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir ![]() - 'Senden nefret ediyorum' dediğimiz birine ilerde aşık oluruz ![]() (Hadiseyi çabuk kavramış :-)) - Aşk sarılmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Aşk sevgilimizin her şeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir ![]() (Cidden ağlicam ![]() - Aşk kocamız çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis'ten daha yakışıklısın" demektir ![]() - Aşk, köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı yalamasıdır ![]() - Aşk, Sevgililer Günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilimize soylemek ama başkalarına söylerken yakalanmamaktır ![]() (eheheheheh seni gidi seni) - Birine aşıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar ![]() (Süper tespit) - Eğer aşık değilseniz "seni seviyorum"demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "seni seviyorum"diyin, hem aşıksanız hem de "seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|