![]() |
Mevsimler Gibisin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevsimler GibisinEn çok gözlerin etkiledi beni ![]() Bir de gidişin ![]() ![]() ![]() Önümde uzanan yol ıssız ![]() ![]() Montumun yakalarını kaldırıyorum ![]() ![]() Aklımda giderken söylediğin hoşçakal ![]() ![]() ![]() Okullar açılalı bir hafta oldu ![]() ![]() İpek neden gelmedi ![]() ![]() Zaten aklım sende ![]() Ya sınıftakiler ![]() ![]() "Sınıfın en çalışkan kızıydı ![]() ![]() Ya güzelliğin ![]() ![]() ![]() Geçen sömestr ayrılırken gözlerin bir hasretten söz etmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ardından bir ay sonra gönderdiğin mektup ne kadar sevindirmişti ilk gördüğümde ![]() " Seni bir daha göremeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnanamadım yazdıklarına çılgına döndüm ![]() ![]() ![]() Oturduğumuz salaş kafeden denizi izliyorum ![]() ![]() ![]() O günden sonra sonbahar sabahları bir daha güneşli olmadı ![]() ![]() Senin sonbahar baharmış sadece ![]() O yıl okulu bıraktım ![]() ![]() ![]() İçimdeki umut hiç bitmeyecek ![]() ![]() Saatler ilerlemiş ![]() ![]() ![]() Birlikteyken neler konuşmuştuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Biliyor musun şiir gibisin ![]() ![]() "Ya sen ![]() ![]() Senden güzel mevsim olmadı hiç ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|