![]() |
....Alo Oğlum.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ....Alo Oğlum....Uykulu bir şekilde gozlerini yarım açarak çalan telefona uzandı, diğer eliylede lambayı yakmıştı yatağının başucundaki, elini henüz atmıştıki yanan ışıkla ilk gözüne çarpan saat olmuştu gece yarısı 03;14 gösteriyordu saat, ahizeyi kulağına götürürken bir korku düşmüştü içine, - aloo ![]() ![]() ![]() — Oğlum - Anne hayırdır bu saatte, babama bişeymi oldu? — Hayır oğlum hersey yolunda, sadece sesini duymak istedim ![]() ![]() ![]() — Anne bu saattemi sesimi duymak istedin, biliyorsun sabah işe erken gidiyorum - Ne var oğlum isteyemezmiyim? — Anne gücenme ama bu saatte acil bişey dışında aramamalısın, biliyorsunki uyandımmı geri uyuyamam ben - Oğlum ben senin annenim istediğimde seni arayamayacakmıyım? — Yahu Allahını seversen gecenin ucunumu buldun arayacak ya ![]() ![]() ![]() Tamam, anne tamam duydun işte sesimi ![]() ![]() ![]() Sağol uykumda kaçtı geri nasıl uyucam ben şimdi ![]() ![]() ![]() - Oğlum rahatsızmı ettim - Anne güldürme beni ya gecenin bu vaktinde arıyorsun bide rahatsızmı ettim diyorsun ya,dalgamı geçiyorsun benle, bak uykumu böldün hemde heyecanlandırdın bende bişey var sandım sesini duyunca ![]() ![]() ![]() — Kusura bakma oğlum ![]() ![]() ![]() 33 yıl önce bugün tam bu saatlerde sende beni rahatsız etmiştinde aklıma geldi ![]() ![]() ![]() doğum günün kutlu olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Hikayenin sonunu çok beğendim üzülmüştüm ortalarında ama sonuna gelince koptum hadi geçmiş olsun Anne Baba saygı ve sevgisi sonsuz olmalıdır |
![]() |
![]() |
|