Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkcıya, başına, gidiyor, otobusle, tek

Tek Başına Otobusle Balıkcıya Gidiyor

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tek Başına Otobusle Balıkcıya Gidiyor

İngiltere’nin Wolverhampton kentinde yaşayan bir Van kedisinin, balıkçı restoranının yakınlarına gitmek için haftada birkaç kez sabah otobüse binip bir durak sonra indiği öne sürüldü

Ünlü şair TS Eliot’un ’Tuhaf Kedi’ şiirinden esinlenerek Macavity adı verilen kedi, ilk kez Ocak ayında şoförlerin dikkatini çekti Düzenli olarak aynı otobüsü kullanan Paul Brennan (19), "Önceleri sahibiyle biniyor sandım, sonra tek başına seyahat ettiğini anladım" dedi

Haber için yapılan yorumlara bakın:

küresel ısınmaya çözüm ararken,insanları toplu taşıma araçlarına yönlendirmekte zorlanıyorken bu kedi kardeşimizin bu tutumunu ayakta alkışlıyorumayrıca kırmızı ete karşı beyaz eti seçmeside ayrı bişeyama keşke bu kadar kısa bi mesafeyi otobüsle degilde yürüyerek yada koşarak katetseydide spor yapmış olsaydı,umarım obez olmazgeh pisi pisi

---------------------------------

Olabilir, komsumuzun kedısı 5 kattan asansör ile inip yine asansör ile çıkıyordu

-----------------------------------

Yurdum kedisi, hem bi duraklık mesafeyi yürümüyor hem de bileti yok)))

Bu kedi yakında kendi imkanları ile memlekete de döner

umarım dogru yere acmısımdır yanlıssada üzgünüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com