![]() |
Msn Vakası.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Msn Vakası..Lütfen sonuna kadar okuyun ders çıkarin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O gece mail kutusuna gelen bir notun tüm geleceğini etkileyeceğini bilemezdi ![]() kaplamıştı ![]() sayfada değişik renklerde güller tüm ihtişamıyla gözler önüne seriliyordu ![]() " Hiçbirisi senin gibi olamaz ![]() ![]() ![]() ![]() Fulya çok şaşırmıştı ![]() çağrışım yapmamıştı ![]() ![]() ![]() Sonraki günlerde benzer mesajlar gelmeye devam etmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fulya bu esrarengiz kişiyi merak etmeye başlamıştı ![]() ![]() mesajı yanıtlamayı düşündü ![]() İster istemez etkilenmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Bu çiçekleri bana neden gönderiyorsunuz? Lütfen kimliğiniz hakkında bana bilgi verirmisiniz? ![]() ![]() ![]() Yazdıkları sadece bu kadardı ![]() "Gönder " tuşuna bastığında hayatının ne hale geleceğini asla bilemezdi ![]() ![]() ![]() Ertesi gece heyecanla mail kutusuna baktı ![]() Mail daha gelmişti ![]() ![]() ![]() - " Beni gerçekten merak ediyorsan yarın öğleden sonra saat 2'de bilgisayarının başında ol ve msn' in açık olsun ![]() ![]() ![]() Fulya o geceyi biraz heyecanlı birazda huzursuz geçirdi ![]() ![]() ![]() boyunca hep bu konuyu düşündü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün saat 14 ![]() açtı ![]() Bir süre sonra ilk mesajı almıştı ![]() - " Merhaba çiçeğim ![]() ![]() ![]() hissetti ![]() ![]() ![]() - " Merhaba ![]() ![]() ![]() - " Sizi tesadüfen buldum ![]() adresiniz vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() size her gece birbirinden güzel çiçekleri maillemeye başladım ![]() - Peki ama " hiçbirisi senin gibi olamaz ![]() oluyor? - İkimiz de çiçekleri çok seviyoruz değil mi? O zaman birbirimizi de çok seveceğiz desem herhalde yanlış olmaz ![]() Fulya ne diyeceğini bilemiyordu ![]() ![]() Sonra ; - Bakalım zaman ne gösterecek ![]() ![]() -Hiç gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() Fulya iyice afallamıştı ![]() tarafın çıkmış olduğunu gördü ![]() olmadı ![]() düşündü ![]() ![]() ![]() O gece ve sonraki geceler meçhul kişiden hiç mail gelmedi ![]() msn' i açıyordu ama orayada gelen giden yoktu ![]() yiyordu ![]() ![]() ![]() Bir gün çalıştığı iş yerine sivil polisler geldiler ![]() arıyorlardı ![]() " Benimle ne işleri olabilir " diye düşünürken odasına giren polislerden biri kollarına kelepçeyi takı vermişti ![]() oluyor,ben ne yaptım ki " diye avaz avaz bağırmaya başlamıştı ![]() Polisler bilgi vermiyordu ![]() " Bizimle emniyete geleceksiniz " diyorlardı ![]() ![]() ![]() Emniyet Müdürlüğüne gidene kadar polisler tek kelime bile etmemişlerdi ![]() yazan bir odaya girdiğinde hepten şaşkına dönmüştü ![]() - " Buyrun Fulya hanım oturun " diyince ilk sandalyeye kendini atıverdi ![]() - " Söyler misiniz neler oluyor ? Bu bir şakaysa çok ağır bir şaka oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Daha lafını bitirmemişti ki kendisine oturmasını rica eden polisin sert bir ifadeyle " Hep böyledir ![]() ![]() ![]() ![]() sözleri başını döndürmeye yetmişti ![]() yığılıp kaldı ![]() farketmişti ![]() ![]() Biraz sonra kendisini iş yerinden alan polislerden biri yanına geldi ![]() İyi misiniz Fulya hanım? Kendinize geldiyseniz artık işimize bakalım ![]() ![]() ![]() Aynı sandalyeye oturmuştu ![]() - Fulya hanım, dolandırıcılıkla suçlanıyorsunuz ![]() son 15 gün içinde tam 28 işlem yapılmış ![]() trilyon lira hesabınıza yatmış ve oradan da başka bir hesaba havale edilmiş ![]() -Olamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Fulya hanım,şimdi bize işbirliği içinde olduğunuz kişilerin adlarını vermenizi istiyoruz ![]() -Siz neler diyorsunuz? Ne işbirliğinden bahsediyorsunuz? ![]() -Dolandırıcılık bayan ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca bu kadar parayı ne yaptığınızı da bize derhal açıklayın ![]() Fulya hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştı ![]() ![]() ![]() Sinir krizleri geçirmeye başlamıştı ![]() odada bulmuştu ![]() küçük bir odaydı ![]() ![]() Sabahın ilk ışıkları küçük pencereden içeri süzüldüğünde gün ağlıyordu gözlerinde ve üşüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fulya'nın yüzü solmuştu ve tir tir titriyordu ![]() fincan çay verdiler ![]() sonrada yudum yudum içmeye başladı ![]() -Başınız iyice dertte bayan ![]() ![]() ![]() hesabınıza havaleler yapmış ve ardındanda 4 trilyonu 3 ayrı hesaba aktarmışsınız ve bu paralar ertesi gün ilgili hesaplardan çekilmiş ![]() -Benim hiçbir bilgim yok, ben bir şey bilmiyorum diyebildi ![]() ![]() Ardından Bugün savcılığa çıkaracağız sizi ve tutuklanacaksınız ![]() ![]() Fulya darmadağınık olmuştu ![]() ![]() kapıldı ![]() ![]() aldılar ![]() ![]() zarfında neler olup bittiğini asla anlayamadı ![]() geldi ve kendisini takip etmesini söyledi ![]() binmişlerdi ![]() ![]() Savcı 55-60 yaşlarında babacan tavırlı biriydi ![]() -Otur kızım deyişi Fulyanın içini birazcık da olsa rahatlatmıştı ![]() - Anlat bakalım kızım ![]() - Benim bahsettiğiniz işlerle hiç ilgim yok savcı bey dedi ![]() -Banka hesabınız öyle demiyor ![]() ![]() ![]() ![]() olmuştu - Bakın ayın 13 ünde sarıgül notuyla 750 milyar, 17'sinde beyaz zambak notuyla 2 trilyon ve 19'unda da siyah lale notuyla kalanını havale etmişsiniz ![]() SARI GÜL,BEYAZ ZAMBAK,SİYAH LALE ![]() ![]() ![]() Birden irkildi ![]() vardı ![]() dolduruyordu ![]() kendisine gönderilen maillerden bahsetti ![]() dinliyordu ![]() Maillerin bu işle ne alakası olabilirdi? Savcı ber bir yere telefon açıp birisinin odasına gelmesini istedi ![]() Bir süre sonra odaya genç bir kız geldi ve Fulya hanım siz bu hikayeyinizi baştan sona kadar hiçbir şeyi atlamadan bana tekrar anlatırmısınız ? dedi ![]() -Tabi dedi ağlamaklı sesiyle ![]() ![]() ![]() başladı ![]() Her gece gelen maillerden bahsetti ![]() Sarı güllerden,siyah lalelerden ![]() ![]() ![]() ![]() şey daha olmalı dedi kız ![]() anlattığını sanıyordu ![]() - Peki ![]() ![]() olduğunu merak ettiğimi sormuştum ![]() ![]() -Yani siz onunla msn'de görüştünüz öyle mi? - Evet diye cevap verdi Fulya ![]() ![]() ![]() Fulya' nın duyamayacağı şekilde bir şeyler anlattı ![]() Sonra da aceleci adımlarla odadan çıktı ![]() ![]() - Bak kızım ![]() ![]() yoksa gençliğine yazık olacak ![]() ![]() ![]() Fulya hüngür hüngür ağlamaya başladı ![]() Savcı başını okşadı ve ; - Koyverme kendini hemen ![]() miyiz ![]() ![]() ![]() Sonra Fulyayı bir başka odaya aldılar ![]() Aradan ne kadar zaman geçmişti ![]() ![]() Kapı açıldı ve savcı beyle diğer genç kız içeriye girdiler ![]() Yüzlerindeki ifade Fulya'yı biraz olsun rahatlatmıştı ![]() ![]() - Hadi bakalım kızım evine gidiyorsun ![]() Fulya ne diyeceğini şaşırmıştı ![]() ![]() ![]() -Benim adım Ayşe ![]() ![]() ![]() - Peki ama bunun benimle ne ilgisi var? ![]() Ayşe gülmeye başlamıştı ![]() - Bakın Fulya hanım sizi msn'de konuşmaya çağırmasının tek nedeni vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Sonrası onlar için çok kolay oldu ![]() ilgili tüm bilgileri ele geçirdiler ![]() hesabınıza para aktardılar ve ardından da sahte isimlerle açtıkları kendi hesaplarına aktarıp buradan paraları çektiler ![]() Fulya öylesine şaşkın öylesine çaresizdiki ![]() ![]() ![]() - Hadi şimdi evinize gidin ve iyice dinlenin ![]() ![]() Ayşenin de yardımıyla dışarı çıktılar ![]() ettmişti sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Alelacele kendini banyoya attı ![]() kendisine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyandığında ter içinde kalmıştı ![]() bilgisayarın elektrik bağlantısını kopardı ![]() Perdeyi açıp dışarı baktığında ise hala Gün ağlıyordu gözlerinde ![]() Üşüyordu ![]() ![]() ![]() Alintidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|