![]() |
Her Şey Zamaninda Güzeldir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Şey Zamaninda GüzeldirÇok uzak bir adada yaşayan güzeller güzeli ahtapot ve çok yakışıklı bir akrep birbirlerine aşık olmuşlar ![]() ![]() Ahtapot akrepden onu zehirli iğnesiyle sokar diye , akrep ise ahtapotun uzun kolları onu boğar diye…Fakat daha fazla dayanamayarak ikiside birbirlerine kollarını uzatmışlar ![]() olsa yerine yenisi gelir” diye düşünmüş ![]() edebilirim” demiş ![]() ![]() bütün hayvanlar çok kıskanıyormuş onları ![]() ![]() ![]() Zamanla akrepden sıkılmaya başlamış ahtapot, aklında açık denizler varmış hep ![]() ![]() Güzelliğini bu şekilde geçirmemek için okyanuslara doğru yüzmeye başlamış ![]() Terk edilen akrep günlerce sahilde onun dönmesini beklemiş ![]() ağlamış fakat göz pınarları olmadığı için, hep içine akmış göz yaşları ![]() Okyanusların en güzel sularında süzülen ahtapot yeni yerler gördükçe işte gerçek mutluluk diye düşünüyormuş içinden ![]() ![]() birden bir balıkçı ağına dolanmış olarak bulmuş kendisini ![]() çalıştıkca daha çok dolanıyormuş ![]() ![]() kollarını kesip geri denize atmışlar ![]() meze olarak kullanılmak üzere bir restorana satılacakmış ![]() ne yapacağını bilemeyen ahtapot eski aşkı akrebe dönmeye karar vermiş fakat kolları olmadığı için yüzemiyormuş artık ![]() olmaktansa ölmeyi tercih etmiş ve zehirli iğnesiyle kendisini sokmuş ![]() hayvanlardan yardım isteyen ahtapot akrebe ulaşmak üzereymiş ![]() vardığında ise akrebi ölmek üzereyken yakalamış ![]() “evet işte ben bu güzellik için kendimi feda ettim” demiş içinden ![]() aşkının akrep olduğu anlamış ahtapot ![]() kolları kalmış , ne de akrebin onu tekrar sevebilecek kalbi ![]() ![]() ![]() Herşey zamanında yaşandığında güzeldir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|