![]() |
Sevgi Exe.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi Exe..Musteri: Cok fazla teknik bilgim yok ![]() gerekiyor? Yetkili: Ilk olarak KALBIM dosyasini acmaniz lazim ![]() Musteri: Evet acildi ![]() ![]() ![]() HASET ![]() ![]() ![]() SEVGI yukleyebilir miyim? Yetkili: Problem degil ![]() GECMIS_ACILAR ![]() ![]() ama artik diger programlari etkilemez ![]() ![]() silerek YUKSEK_GUVEN ![]() ![]() ![]() VE GUCENME ![]() ![]() yuklenmesine engel olurlar ![]() Musteri: Tamam kapattim, SEVGI otomatik olarak yuklenmeye basladi ![]() mi? Yetkili: Evet ama unutmayin ki bu sadece temel program ![]() yuklenmesi icin baska kalplerle baglanti kurmaniz gerekiyor ![]() Musteri: Haydaa ![]() ![]() ![]() ![]() Yetkili: Mesaj ne diyor? Musteri: Hata-999! Program ic sistemde calismiyor! Bu ne demek? Yetkili: Endiselenmeyin, bu cok rastlanan bir sorun, cozumu de var ![]() mesaji, SEVGI programinin baska kalplerde calismaya hazir oldugunu ancak sizin kalbinizde calismadigini soyluyor ![]() dili oldu galiba ![]() ![]() ![]() sevebilmesi icin once sizin kendi sisteminizi sevmeniz gerektigini' soyluyor ![]() Musteri: Peki ne yapmam gerekiyor? Yetkili: 'Kendimi Kabullenme' isimli dosyanin icinde bulacaginiz KENDINI_AFFETME ![]() ![]() DEGER_BILME ![]() ![]() KALBIM dosyasina kopyalayin ![]() Musteri: Tamam ![]() Yetkili: Simdi calisacaktir gerci ama, biz ilerisi icin de tedbir alalim ![]() ![]() ![]() SUREKLI_KENDINI_ ELESTIR_HAYATI_ZEHIR_ET ![]() vardir ![]() cop kutunuzdan da atarak tamamen kayboldugundan emin olun! Musteri: Yaptim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YET ![]() ![]() Yetkili: Guzel, demek ki SEVGI yuklendi ve calisiyor ![]() seyle basa cikabilmeniz gerekiyor ![]() noktaya dikkat cekmek istiyorum ![]() Musteri: Nedir? Yetkili: SEVGI programi ucretsizdir ![]() tanistiginiz herkese verin ![]() sonunda size tertemiz moduller olarak donecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musteri: Tesekkurler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|