![]() |
Hehe:Dgel Gel Komediye Gel:D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hehe:Dgel Gel Komediye Gel:D1 ![]() >>>> >>>>böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum ![]() >>>> >>>>oha hortumumu bile kesmişler! meme diye, süt diye birşey varmış ![]() >>>>nerden nasıl bulunur bu ya? >>>> >>>>hayattan daha 1 ![]() ![]() >>>> >>>>2 ![]() >>>> >>>>meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tık >>>>yok, süt başka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla >>>>abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok >>>>yalnızım be sözlük ![]() >>>>yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma >>>>geldi, hortumu bile kestiler yaa! >>>> >>>>uykum geldi yine ![]() >>>> >>>>3 ![]() >>>> >>>>memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme ![]() >>>>varsınız ![]() >>>> >>>>4 ![]() >>>> >>>>bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere >>>>gittik galiba ![]() >>>>uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar >>>>bağrınca geri geliyor nasılsa ![]() ![]() eskiden >>>>yapamıyordum ![]() >>>> >>>>5 ![]() >>>> >>>>bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim ![]() >>>>de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim ![]() >>>>noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır >>>>tutamıyorum şerefsizim, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler >>>>bari de çatlatmasak daha ilk günden ![]() >>>> >>>>6 ![]() >>>> >>>>avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef >>>>farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen >>>>tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi? >>>> >>>>bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha >>>>çok süt içeyim en iyisi ![]() >>>>nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah >>>>em, bak yine aklıma geldi, şerefsizler kesti hortumu yaa ![]() >>>> >>>>7 ![]() >>>> >>>>bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış ![]() ![]() >>>> >>>>8 ![]() >>>> >>>>biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık ![]() >>>>kaka yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf >>>>pislensin, eziyet olsun ![]() >>>>roketleyebiliyorum ![]() >>>>galiba, anlamaya çalışacağım bakalım ![]() >>>> >>>>9 ![]() gün >>>> >>>>çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu >>>>da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor ![]() >>>>devaymış, bugün bunu gördüm ![]() >>>> >>>>10 ![]() >>>> >>>>sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam >>>>alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, >>>>vitaminmiyiş neymiş ![]() >>>> >>>>bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri >>>>piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı ![]() >>>> |
![]() |
![]() |
|