Bir Babanın Oğluna Mirası / Beşiktaş-K |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Babanın Oğluna Mirası / Beşiktaş-KOğlum ![]() ![]() Bir gün doğacak,bir gün büyüyecek,bir gün okuyacak ve anlayacaksın ![]() ![]() Sana belki zengin bir hayat,şatafatlı bir gelecek bırakamayabilirim ![]() ![]() Sana rahatlık,sana huzur,sana barış bırakamayabilirim ![]() ![]() Benim sana birakabileceğim tek bir şey var ![]() BEŞİKTAŞ`lılık Sana sorulacak ve sen utanmadan söyleyeceksin,gözünü kırpmadan haykıracaksın BEŞİKTAŞ`lı olduğunu ![]() Siyah Beyaz renklere gönül verdiğini ![]() ![]() Sen bu satırları okuduğunda bu camia nerede olur,nasıl olur bilinmez ![]() ![]() Sen bu satırları okuduğunda daha hiç şampiyonluk,hiç bir başarı görmemiş de olabilirsin ![]() Sen bu satırları okuduğunda rakiplerin dünya devleri arasinda da olabilir ![]() Ama sen hiçbir zaman Beşiktaş`lılığından şüphe etme oğlum ![]() Sen seni üzenlere aldırma oğlum ![]() Sen sana bıraktığım mirası anlamaya çalış oğlum ![]() Sana iyiliği,doğruluğu,prensipli olmayı,çok çalışmayı,sevmeyi ve sevilmeyi bırakıyorum ![]() Sana alınterinin önemini,paylaşmanin yüceliğini,güzelliği ve karşılıksız sevgiyi bırakıyorum ![]() Sana dostluğu,kardeşliği,birliği ve yaşama sevincimi bırakıyorum ![]() Sana Beşiktaş`ımı bırakıyorum ![]() ![]() Başım hiç önümde olmadi benim ![]() Hiç utanmadım ben Beşiktaş`lılığımdan![]() Tertemiz alnımla,hep dik tuttum başımı ![]() Hiç kızarmadı yüzüm,hiç yere bakmadı gözlerim ![]() ![]() Canım oğlum ![]() Sana öyle bir miras birakiyorum ki,benimle hep gurur duyacaksin ![]() Sen doğduğunda sana hepsini öğretecegim ![]() Sporun dürüstlük olduğunu,şaibeyle elde edilmis hiç bir başarinin önemli olmadığını, alinteri ve emekle kazanılan başarinin en büyük mutluluk olduğunu öğreteceğim ![]() Sana her başarisizliktan sonra isyan etmektense,çaresini bulmak gerektiğini öğreteceğim ![]() Sana her türlü başarısızlıktan sonra bile renklerinle gurur duymani öğreteceğim ![]() Sana her ne olursa olsun,Beşiktaş`ının yaninda olmayi öğretecegim ![]() Sana tertemiz mazini öğreteceğim ![]() Sana ne olursa olsun başin dimdik yürümeyi öğreteceğim ![]() Sana siyahi sana beyazi öğretecegim ![]() Sana Beşiktaş`i öğretecegim ![]() Güzel günler gördük biz ![]() Kötü günler de gördük elbet![]() Hem de çok karanlık günler gördük ![]() Çok acılı günler![]() Ama yılmadık ![]() Hiç utanmadık![]() Hiç umutsuzluğa kapılmadık![]() Herşeyini kaybet ama ama umudunu asla kaybetme oğlum ![]() Sen çalis oğlum ![]() Sen durmadan calış![]() Sen umudunu yitirme ve her zaman çalis![]() Aklını kullan ve sağduyunu yitirme ![]() Başari senin olacaktir![]() Canım oğlum ![]() Biricik oğlum![]() Sana ilkelerimi,sana varolma nedenlerimi bırakıyorum ![]() Sana tertemiz,pırıl pırıl gözyaşlarımı bırakıyorum ![]() Sana uğrunda hiç düşünmeden savaşabileceğin,gururla arkasında durabileceğin mirasımı bırakıyorum ![]() Sana Babamı ![]() Sana Beni ![]() Sana Kendimi SANA BEŞIKTAŞ`IMI BIRAKIYORUM ![]() Ona iyi bak ![]() Seni Seviyorum ![]() ![]() Baban ![]() ![]() Alıntı : Beşiktaş arena |
|
|
|