![]() |
Bir Babanın Oğluna Mirası / Beşiktaş-K |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Babanın Oğluna Mirası / Beşiktaş-KOğlum ![]() ![]() ![]() Bir gün doğacak,bir gün büyüyecek,bir gün okuyacak ve anlayacaksın ![]() ![]() ![]() Sana belki zengin bir hayat,şatafatlı bir gelecek bırakamayabilirim ![]() ![]() ![]() Sana rahatlık,sana huzur,sana barış bırakamayabilirim ![]() ![]() ![]() Benim sana birakabileceğim tek bir şey var ![]() ![]() Sana sorulacak ve sen utanmadan söyleyeceksin,gözünü kırpmadan haykıracaksın BEŞİKTAŞ`lı olduğunu ![]() ![]() Siyah Beyaz renklere gönül verdiğini ![]() ![]() ![]() Sen bu satırları okuduğunda bu camia nerede olur,nasıl olur bilinmez ![]() ![]() ![]() Sen bu satırları okuduğunda daha hiç şampiyonluk,hiç bir başarı görmemiş de olabilirsin ![]() ![]() Sen bu satırları okuduğunda rakiplerin dünya devleri arasinda da olabilir ![]() ![]() Ama sen hiçbir zaman Beşiktaş`lılığından şüphe etme oğlum ![]() ![]() Sen seni üzenlere aldırma oğlum ![]() ![]() Sen sana bıraktığım mirası anlamaya çalış oğlum ![]() ![]() Sana iyiliği,doğruluğu,prensipli olmayı,çok çalışmayı,sevmeyi ve sevilmeyi bırakıyorum ![]() ![]() Sana alınterinin önemini,paylaşmanin yüceliğini,güzelliği ve karşılıksız sevgiyi bırakıyorum ![]() ![]() Sana dostluğu,kardeşliği,birliği ve yaşama sevincimi bırakıyorum ![]() ![]() Sana Beşiktaş`ımı bırakıyorum ![]() ![]() ![]() Başım hiç önümde olmadi benim ![]() ![]() ![]() ![]() Tertemiz alnımla,hep dik tuttum başımı ![]() ![]() Hiç kızarmadı yüzüm,hiç yere bakmadı gözlerim ![]() ![]() ![]() Canım oğlum ![]() ![]() Sana öyle bir miras birakiyorum ki,benimle hep gurur duyacaksin ![]() ![]() Sen doğduğunda sana hepsini öğretecegim ![]() ![]() Sporun dürüstlük olduğunu,şaibeyle elde edilmis hiç bir başarinin önemli olmadığını, alinteri ve emekle kazanılan başarinin en büyük mutluluk olduğunu öğreteceğim ![]() ![]() Sana her başarisizliktan sonra isyan etmektense,çaresini bulmak gerektiğini öğreteceğim ![]() ![]() Sana her türlü başarısızlıktan sonra bile renklerinle gurur duymani öğreteceğim ![]() ![]() Sana her ne olursa olsun,Beşiktaş`ının yaninda olmayi öğretecegim ![]() ![]() Sana tertemiz mazini öğreteceğim ![]() ![]() Sana ne olursa olsun başin dimdik yürümeyi öğreteceğim ![]() ![]() Sana siyahi sana beyazi öğretecegim ![]() ![]() Sana Beşiktaş`i öğretecegim ![]() ![]() Güzel günler gördük biz ![]() ![]() ![]() ![]() Hem de çok karanlık günler gördük ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yılmadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşeyini kaybet ama ama umudunu asla kaybetme oğlum ![]() ![]() Sen çalis oğlum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklını kullan ve sağduyunu yitirme ![]() ![]() ![]() ![]() Canım oğlum ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ilkelerimi,sana varolma nedenlerimi bırakıyorum ![]() ![]() Sana tertemiz,pırıl pırıl gözyaşlarımı bırakıyorum ![]() ![]() Sana uğrunda hiç düşünmeden savaşabileceğin,gururla arkasında durabileceğin mirasımı bırakıyorum ![]() ![]() Sana Babamı ![]() ![]() Sana Beni ![]() ![]() Sana Kendimi ![]() SANA BEŞIKTAŞ`IMI BIRAKIYORUM ![]() ![]() Ona iyi bak ![]() ![]() Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() Baban ![]() ![]() ![]() Alıntı : Beşiktaş arena |
![]() |
![]() |
|