Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Güzel Evim

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
banyosunda, değişiklik, modeller, yapacaklara

Banyosunda Değişiklik Yapacaklara Modeller

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Banyosunda Değişiklik Yapacaklara Modeller



Banyosunda Değişiklik Yapacaklara Modeller


Günümüzde hala kalıcı olan klasizmin tüm mekanlarda olduğu gibi banyolarda do etkisi yüksek Ancak bir farkla: Klasik stil kendini modern stil ile kararak ergonomik ve rahatlık özelliklerine sahip oluyor, diğer yandan modern stil de klasiğin sıcak, samimi ve yumuşak hatlarını kazanıyor Bu iki zıt tarzın karışımı olon eklektik lüks, lüks teriminin ‘klasik ve ağırbaşlı’ olmaktan uzaklaşması ve daha spor bir şekle dönüşmesi de yeni bir stil daha ortaya çıkarıyor Eğer modern klasik ve lüks bir banyo atmosferi yaratmak istiyorsanız önce fondon başlamanız gerekiyor: lşıltılı (altın, gümüş) mozaikler, parlak seromikler, bakır kaplamalar gibi Mobilyaların formları klosikten, malzemeleri modernizmden esinlenmeli Ya do karıştırabilirsiniz: Modern bir lavabo ve klasik bir ayna … Zeminde mermer ilk seçeneğiniz Onu, büyük boyutlu seromik kaplama takip ediyor Swarovski kristaller, deri day-bed’ler, büyük aynalar, damask desenli seromikler, altın gümüş ve bakır ışıltıları neo-Lüksün temel renkleriyle birleştirmek çok önemli: Siyah-beyaz, bej-kahverengi


































Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.