Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Güzel Evim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, odası, renkleri

Çocuk Odası Renkleri

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuk Odası Renkleri

Çocuk Odası Renkleri

Jotun Boya’dan çocuk odalarına renk önerileri
Yeni öğretim yılı heyecanı başlamak üzere… Çocuğunuz eğitim hayatına ilk adımını atıyor ya da bir üst sınıfa geçmiş olmanın heyecanıyla okulunun açılması için gün sayıyor Sizler de yeni öğretim yılında çocuğunuzun gelişimine, eğitim
sürecine katkıda bulunabilmek için kitaplarından okul çantasına hatta odasındaki çalışma düzenine kadar her detaya büyük özen gösteriyorsunuz Renklerin hayatımızdaki rolüne büyük önem veren Jotun Boya, bu süreçte en çok
dikkat edilmesi gereken konulardan birisinin renklerin eğitim ve çalışma süreci üzerindeki etkisinin olduğunun altını çiziyor

Çocuk odası boyası renkleri

Çocuğunuz ödevlerinde konsantrasyon problemi yaşıyor ve her çocuk gibi aklı televizyon, bilgisayar ya da arkadaşlarında kalıyorsa, çalışma sürecinin kalitesine renklerle katkıda bulunmak sizin elinizde Soğuk renk grubuna giren mavi ve yeşil tonları odaklanma ve konsatrasyon artırıcı etkiye sahip renklerdir Bu tonlar ile çocuğunuzun çevresiyle olan ilişkisini daha düşük seviyede tutmasını sağlayarak ödevine odaklanmasına ve daha verimli bir çalışma süreci geçirmesine katkı sağlayabilirsiniz Turkuaz ise zeka gelişimi üzerindeki etkisi ile yine tavsiye edilebilinecek renklerdendir

Jotun Boya Çocuk Odası Boya Önerileri

Eğer çocuğunuz biraz içe dönük ve arkadaşlarıyla iletişime geçmekte zorlanıyorsa bu durumda iletişimin, sosyalliğin, enerji ve dinamikliğin renkleri olan sarı, turuncu, kırmızı gibi neşeli renkler mutlaka oda içerisinde kullanılmalıdır Bu renkler çocuğunuzun hem yaratıcılık sürecine hem de kendini daha iyi ifade etmesine katkı sağlayarak sosyalleşme sürecini daha da hızlandıracaktır İştah problemi yaşanılıyorsa da turuncu ve kırmızı tonları iştah açıcı etkisi ile yeme duygusunu destekleyerek çocuğunuzun beslenme düzenine yardımcı olacaktır[Üye olmadan linki göremezsiniz Üye olmak için tıklayınız]Jotun Boya’dan çocuk odalarına renk önerileri
Yeni öğretim yılı heyecanı başlamak üzere… Çocuğunuz eğitim hayatına ilk adımını atıyor ya da bir üst sınıfa geçmiş olmanın heyecanıyla okulunun açılması için gün sayıyor Sizler de yeni öğretim yılında çocuğunuzun gelişimine, eğitim
sürecine katkıda bulunabilmek için kitaplarından okul çantasına hatta odasındaki çalışma düzenine kadar her detaya büyük özen gösteriyorsunuz Renklerin hayatımızdaki rolüne büyük önem veren Jotun Boya, bu süreçte en çok
dikkat edilmesi gereken konulardan birisinin renklerin eğitim ve çalışma süreci üzerindeki etkisinin olduğunun altını çiziyor

Çocuk odası boyası renkleri

Çocuğunuz ödevlerinde konsantrasyon problemi yaşıyor ve her çocuk gibi aklı televizyon, bilgisayar ya da arkadaşlarında kalıyorsa, çalışma sürecinin kalitesine renklerle katkıda bulunmak sizin elinizde Soğuk renk grubuna giren mavi ve yeşil tonları odaklanma ve konsatrasyon artırıcı etkiye sahip renklerdir Bu tonlar ile çocuğunuzun çevresiyle olan ilişkisini daha düşük seviyede tutmasını sağlayarak ödevine odaklanmasına ve daha verimli bir çalışma süreci geçirmesine katkı sağlayabilirsiniz Turkuaz ise zeka gelişimi üzerindeki etkisi ile yine tavsiye edilebilinecek renklerdendir

Jotun Boya Çocuk Odası Boya Önerileri

Eğer çocuğunuz biraz içe dönük ve arkadaşlarıyla iletişime geçmekte zorlanıyorsa bu durumda iletişimin, sosyalliğin, enerji ve dinamikliğin renkleri olan sarı, turuncu, kırmızı gibi neşeli renkler mutlaka oda içerisinde kullanılmalıdır Bu renkler çocuğunuzun hem yaratıcılık sürecine hem de kendini daha iyi ifade etmesine katkı sağlayarak sosyalleşme sürecini daha da hızlandıracaktır İştah problemi yaşanılıyorsa da turuncu ve kırmızı tonları iştah açıcı etkisi ile yeme duygusunu destekleyerek çocuğunuzun beslenme düzenine yardımcı olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com