![]() |
Çocuk Odası Renkleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk Odası RenkleriÇocuk Odası Renkleri Jotun Boya’dan çocuk odalarına renk önerileri Yeni öğretim yılı heyecanı başlamak üzere… Çocuğunuz eğitim hayatına ilk adımını atıyor ya da bir üst sınıfa geçmiş olmanın heyecanıyla okulunun açılması için gün sayıyor ![]() sürecine katkıda bulunabilmek için kitaplarından okul çantasına hatta odasındaki çalışma düzenine kadar her detaya büyük özen gösteriyorsunuz ![]() dikkat edilmesi gereken konulardan birisinin renklerin eğitim ve çalışma süreci üzerindeki etkisinin olduğunun altını çiziyor ![]() ![]() Çocuk odası boyası renkleri Çocuğunuz ödevlerinde konsantrasyon problemi yaşıyor ve her çocuk gibi aklı televizyon, bilgisayar ya da arkadaşlarında kalıyorsa, çalışma sürecinin kalitesine renklerle katkıda bulunmak sizin elinizde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jotun Boya Çocuk Odası Boya Önerileri Eğer çocuğunuz biraz içe dönük ve arkadaşlarıyla iletişime geçmekte zorlanıyorsa bu durumda iletişimin, sosyalliğin, enerji ve dinamikliğin renkleri olan sarı, turuncu, kırmızı gibi neşeli renkler mutlaka oda içerisinde kullanılmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni öğretim yılı heyecanı başlamak üzere… Çocuğunuz eğitim hayatına ilk adımını atıyor ya da bir üst sınıfa geçmiş olmanın heyecanıyla okulunun açılması için gün sayıyor ![]() sürecine katkıda bulunabilmek için kitaplarından okul çantasına hatta odasındaki çalışma düzenine kadar her detaya büyük özen gösteriyorsunuz ![]() dikkat edilmesi gereken konulardan birisinin renklerin eğitim ve çalışma süreci üzerindeki etkisinin olduğunun altını çiziyor ![]() ![]() Çocuk odası boyası renkleri Çocuğunuz ödevlerinde konsantrasyon problemi yaşıyor ve her çocuk gibi aklı televizyon, bilgisayar ya da arkadaşlarında kalıyorsa, çalışma sürecinin kalitesine renklerle katkıda bulunmak sizin elinizde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jotun Boya Çocuk Odası Boya Önerileri Eğer çocuğunuz biraz içe dönük ve arkadaşlarıyla iletişime geçmekte zorlanıyorsa bu durumda iletişimin, sosyalliğin, enerji ve dinamikliğin renkleri olan sarı, turuncu, kırmızı gibi neşeli renkler mutlaka oda içerisinde kullanılmalıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|