![]() |
Sen Zor Olanı Yapabilmiştin! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Zor Olanı Yapabilmiştin!Sen Zor Olanı Yapabilmiştin! “Yürüyor olmayı nasıl başarıyorsunuz? Bu kadar zor bir problemi her seferinde nasıl çözebiliyorsunuz? Bana ![]() -Oluyor işte bunda ne var ki? demeyin çünkü ben bunu henüz yapamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi emekleyen bir bebeğin yerine koysaydım aynen böyle düşünürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() Yetişkin biriyken hastalığı sebebiyle yürüyemeyen–sonra bunu yeniden öğrenebilen- Milton Erickson şöyle anlatıyor ![]() “Siz nasıl ayağa kalkacağınızı nasıl öğrendiğinizi artık bilmiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce ellerinizin üzerinde kalkıp kendinizi yukarı çekmeyi öğrendiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün bunlar gerçekten zor bir iştir! Defalarca ayakta durabilmeyi deneyeceksin ve birçok kez olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra aradan yıllar geçer… Geçen zamanla yaşımız büyümüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan onca yıl geçmiş olsa bile ![]() Biz birçok şeyi öğrenmiş olsak da; Hayatımızın her döneminde mutlaka zor bir problem vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Neyi öğrenmek istiyorsan onu öğrenebilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Şunu her zaman hatırla; Senin içinde meraklı bir çocuk var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenmeyi istemeye her zaman aç olabilmeniz dileğiyle… |
![]() |
![]() |
|