![]() |
Aşk Ve Aşk Acısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Ve Aşk AcısıTanrı Ademi Yarattı sonsuzluğu Paylaşmak İçin Sonra Havvayı Yarattı Adem de ki Aşkı Görüp Mutlu Olmak İçin Ama ne varki insanlar böyle yüksek dereceli bir mutluluğa erişmek isterken Bunun bir o derece yan etkisini göze almıyorlar ![]() Bilinmez aşkın gözü kördür ve verdiği sarhoşluk etkisi sonucu kendi değerini bilmeksizin elde edemeyeceği yada zoru seçer kolay olan dulurken zoru seçmek elbette verebileceği mutluluk o derece altar ve acısıda artar Aşk yolunda seyir etmek güzel acısı ila tatlısı ila şunu bilmekte fayda var Ben Aşkın yansımasını sende gördüm Onun için dut yemiş bülbüle döndüm Eğer anlamsız geldiyse sana sözüm Neylesin seninle şu divane gönlüm Aşk yaradıcının bir armağınıdır İman ister fedakarlık ister cesaret ister Eğer bunlar yarda yoksa eğer Senin olsa ne eder olmasa ne eder Gönlünde sana yer yoksa eğer O gönüle kul olmak neye değer Vefasız ardına bakmadan gider Dost dediğin gönlüne güller eker Canından koparım verdiğin bülbüller yar elinde acı acı inliyorsa eğer Çek Aşkını kendine değerini bilmezse eğer |
![]() |
![]() |
|