Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benden, farklı, kimse

Hiç Kimse Benden Farklı Değil!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hiç Kimse Benden Farklı Değil!

Yaradırmış tüm insanlar tamamen eşittir
Birilerinin başarısı varsa karşılığında çekilmiş bir sabır vardır
Birilerinin Mutlu bir yaşamı varsa karşılığında gizlenmiş dertleri vardır
Birilerinin sapasağlam vucudu varsa karşılığında şükür ve zekat vardır
Birileri haksız yerdeyse karşılığında ödenecek bedel i vardır
Birileri zevki alem peşindeyse karşılığında çekilecek sıkıntı vardır
Birileri haksız yere musubete maluz kaldıysa karşılığında gelecek bir mukafat vardır (Tabi Sabır ve Şükür olursa)

Para için çalışırsan karşılığında para ,İnsanlığa hizmet için çalışırsan karşılığında diğer insanlardan hizmet,Sevgi için çalışırsan karşılığında Sevgi ve Hak için çalışısan karşılığını Haktan alırsın

Her musubetin bir o kadar oranınca karşılığı vardır
Neden bunu kendi faydamıza çevirmiyoruz?

Hayatta bir şekilde acıyı tadacağız en güzeli sofrada tatmak!

Hiç kimse benden farklı değil tek fark görüş biçimimiz ve karşılığında verdiğimiz fedakarlıklardır

Bende yapabilirim:

Bir yetenekli insan gördüğümüzde alaçklık yeteneksiz hissetmek yerine kendimizi Ben istersem ve çal ışırsam daha İyisini yapabilirim

Şerihat dünyanın kanunu Sana yapılmamasını istemediğin hiç birşeyi başkasına yapma veya göz dahil yumma

Eğer mutlu olmak istiyorsan Başkalarını mutlu et

Eğer sıkıntı istiyorsan Başkalarına sıkıntı ver

Eğer düşünülmek istiyorsan Başkalarını düşün

Eğer o kişi tarafından düşünülmek istiyorsan o kişiyi düşün

Mutluluğun,Zenginliğin,Tüm güzel olan herşeyin Anahtarı
Sabır ve Şükür

İnanın inandığın ca güçlüsün ve inandığınca engellere karşı dayanıklısın

Dua et güç verir fiili dua et daha fazla güç verir mücadele et en azından kolay kaybetmezsin

Not:Arkadaşlar kısa ve öz olmasını istediğim zira zaman geri gelmiyor ereştirilere açığım eğer bir hatam varsa şimdiden özür diliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com