Takıntılar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Takıntılarselam arkadslar ben gece ; psikolojıkten az çok anlayabılırım cunku benım meslegım bıraz da buna dayanıyor ınsnalar bazı seylere takıntı yaparlar bunlardan haberınız var mı?bence yok ve komık bırsey varkı yaptıgımız halde yok![]() ![]() evet arkadslar ben buraya daha yneı geldım hayatımda bır suru de ınsan tanıdım ama su varkı hıc bırısıne normal dıyemeyız kızmayın ama alsında hıc bırımız normal degılız![]() ![]() burda bıle bı takıntımız var ama ıyı nıyetlıyız cunku bır arkadsla konuşmak bızı rahatlatıyor![]() ![]() sahsen ben öyle dusunuyorum onu tanımasamda sordugu sorulara cevab vermek yada bır konuda tartısmak bılgı dagarcıgımı cımlastık yaptırıyor![]() ![]() demek ıstedıgım bence dusunun mesela neye takıntılısınız bunu oyun halıne getırelım![]() ![]() ben mesela sıgaraya takıntılıyım ıradem var ve bunu kullanammıyorum çok gulunc kı bırakabılırım ama bırakamıyorum![]() ![]() sanırım bu takıntı cogumuzda da var neyse görusmek uzre![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Takıntılar |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
TakıntılarGECE_SU_MATRAX tarafından gönderildi ![]() selam arkadslar ben gece ; psikolojıkten az çok anlayabılırım cunku benım meslegım bıraz da buna dayanıyor ınsnalar bazı seylere takıntı yaparlar bunlardan haberınız var mı?bence yok ve komık bırsey varkı yaptıgımız halde yok![]() ![]() evet arkadslar ben buraya daha yneı geldım hayatımda bır suru de ınsan tanıdım ama su varkı hıc bırısıne normal dıyemeyız kızmayın ama alsında hıc bırımız normal degılız![]() ![]() burda bıle bı takıntımız var ama ıyı nıyetlıyız cunku bır arkadsla konuşmak bızı rahatlatıyor![]() ![]() sahsen ben öyle dusunuyorum onu tanımasamda sordugu sorulara cevab vermek yada bır konuda tartısmak bılgı dagarcıgımı cımlastık yaptırıyor![]() ![]() demek ıstedıgım bence dusunun mesela neye takıntılısınız bunu oyun halıne getırelım![]() ![]() ben mesela sıgaraya takıntılıyım ıradem var ve bunu kullanammıyorum çok gulunc kı bırakabılırım ama bırakamıyorum![]() ![]() sanırım bu takıntı cogumuzda da var neyse görusmek uzre![]() ![]() ![]() ![]() Güzel düşüncelerin haklısın hiç birimiz normal değiliz değişimi kabullenmek var veya hiç birşeyin farkına varmadan moroz gibi yaşamak var tabiri caizce ben bu insanlara Hasta tabiri kullanıyorum çünkü nasıl diğer bir hastalığı kabulleniyorsak psikolojik sorunlarda başlı başlı bir hastalıktır bu öyle bir hastalık ki vucudumuzun dengesini önemli bir biçimde etkiliyor önce pozitif düşünce ve geniş düşünce benim bir kurarım var +1 her zaman moralinizi +1 fazla yüksek tutun bu arada sigara alışkanlığı vucudun biyo kimyası ile alakalı sakın bırakıpta yeniden başlayan arkadaşlar demesinki iradem zayıf ben sigarayı bırakamıyorum vs ![]() hayır hayır bu irade meselesi değil canın ister veya istemez ister içersin ister içmezsin bu sadece biyolojik bir sorun tıpkı susuzluk gibi tıbbi destekler çok başarırı sonuçlar veriyor önce kendinize şunu sorun SİZ KENDİNİZE NASIL BİR KALİTEYE LAYIK GÖRÜYORSUNUZ? YAŞAMIN KALİTELİSİNEMİ LAYİKSINIZ? YOKSA KALİTESİZ BİR YAŞAMA MI? karar sizin ? sohbetim çok güzeldir sohbeti güzel olan tıpkı benim gibi arkadaşlar la sohbet etmekten mutluluk duyarım tabi diğer arkadaşlarlada |
|
|
|