Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
takıntılar

Takıntılar

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Takıntılar

selam arkadslar ben gece ; psikolojıkten az çok anlayabılırım cunku benım meslegım bıraz da buna dayanıyorınsnalar bazı seylere takıntı yaparlar bunlardan haberınız var mı?bence yok ve komık bırsey varkı yaptıgımız halde yokevet arkadslar ben buraya daha yneı geldımhayatımda bır suru de ınsan tanıdım ama su varkı hıc bırısıne normal dıyemeyız kızmayın ama alsında hıc bırımız normal degılızburda bıle bı takıntımız var ama ıyı nıyetlıyız cunku bır arkadsla konuşmak bızı rahatlatıyorsahsen ben öyle dusunuyorum onu tanımasamda sordugu sorulara cevab vermek yada bır konuda tartısmak bılgı dagarcıgımı cımlastık yaptırıyordemek ıstedıgım bence dusunun mesela neye takıntılısınız bunu oyun halıne getırelımben mesela sıgaraya takıntılıyım ıradem var ve bunu kullanammıyorum çok gulunc kı bırakabılırım ama bırakamıyorumsanırım bu takıntı cogumuzda da var neyse görusmek uzre

Alıntı Yaparak Cevapla

Takıntılar

Eski 08-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Takıntılar

GECE_SU_MATRAX tarafından gönderildi

selam arkadslar ben gece ; psikolojıkten az çok anlayabılırım cunku benım meslegım bıraz da buna dayanıyorınsnalar bazı seylere takıntı yaparlar bunlardan haberınız var mı?bence yok ve komık bırsey varkı yaptıgımız halde yokevet arkadslar ben buraya daha yneı geldımhayatımda bır suru de ınsan tanıdım ama su varkı hıc bırısıne normal dıyemeyız kızmayın ama alsında hıc bırımız normal degılızburda bıle bı takıntımız var ama ıyı nıyetlıyız cunku bır arkadsla konuşmak bızı rahatlatıyorsahsen ben öyle dusunuyorum onu tanımasamda sordugu sorulara cevab vermek yada bır konuda tartısmak bılgı dagarcıgımı cımlastık yaptırıyordemek ıstedıgım bence dusunun mesela neye takıntılısınız bunu oyun halıne getırelımben mesela sıgaraya takıntılıyım ıradem var ve bunu kullanammıyorum çok gulunc kı bırakabılırım ama bırakamıyorumsanırım bu takıntı cogumuzda da var neyse görusmek uzre

Güzel düşüncelerin haklısın hiç birimiz normal değiliz değişimi kabullenmek var veya hiç birşeyin farkına varmadan moroz gibi yaşamak var
tabiri caizce ben bu insanlara Hasta tabiri kullanıyorum çünkü nasıl diğer bir hastalığı kabulleniyorsak psikolojik sorunlarda başlı başlı bir hastalıktır
bu öyle bir hastalık ki vucudumuzun dengesini önemli bir biçimde etkiliyor

önce pozitif düşünce ve geniş düşünce

benim bir kurarım var +1 her zaman moralinizi +1 fazla yüksek tutun

bu arada sigara alışkanlığı vucudun biyo kimyası ile alakalı sakın bırakıpta yeniden başlayan arkadaşlar demesinki iradem zayıf ben sigarayı bırakamıyorum vs hayır hayır bu irade meselesi değil canın ister veya istemez ister içersin ister içmezsin bu sadece biyolojik bir sorun tıpkı susuzluk gibi tıbbi destekler çok başarırı sonuçlar veriyor

önce kendinize şunu sorun
SİZ KENDİNİZE NASIL BİR KALİTEYE LAYIK GÖRÜYORSUNUZ?
YAŞAMIN KALİTELİSİNEMİ LAYİKSINIZ?
YOKSA KALİTESİZ BİR YAŞAMA MI?

karar sizin ?

sohbetim çok güzeldir sohbeti güzel olan tıpkı benim gibi arkadaşlar la sohbet etmekten mutluluk duyarım tabi diğer arkadaşlarlada

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com