Yalnızlığın Çok Kolay Tedavisi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalnızlığın Çok Kolay TedavisiBir güLümseme ve merhaba herşeyi değiştirecektir! İnsanLar bazen tuhaf şeyLer yapıyorLar Bir adamın hastaneye kaLdırıLmasını gerektirecek kadar bozuk para yuttuğunu ve bunu biLinçLi yaptığını duymuştum Merka ettim Bunun ardında kesinLikLe bir neden oLmaLıydı Üstelik bu geçerLi bir neden oLmaLıydı Ne oLabiLirdi?Bu soru bozuk paraLarı yutan adama soruLduğunda konu açıkLığa kavuştu Cevabı şöyLeydi:''Hastaneye kaLdırıLdığında hastabakıcıLar,hemşireLer vedoktorLardan gördüğüm iLgi ve yakınLık çok hoşuma gidiyor''Çoğumuz gibi o adamda yanLızdı Hastanede gördüğü iLgi ona yanLızLığını unutturuyordu![]() Bir başka yaşLı adam daha tanıyorum ''hayatın en büyük yükü nedir?'' sorusuna şöyLe cevap vermişti:''taşıyacak bir yükün oLmaması![]() ![]() ''YanLızLığın kesin tedavisi,kişinin taşıyacak yükünün oLmasıdır YanLız kişiLeri arada sırada ziayret edip onLarLa konuşun KendiLeri için birşeyLer yapabiLeceğiniz,size ihtiyaç duyabiLecek kişiLeri buLup sıkıntıLarını dinLeyin Göreceksiniz başka kişiLerin yükünü taşımaya yardım etmeniz asLında siniz yükünüzü hafifLetecektir![]() Hayatımızın çeşitLi dönemLerinde hepimiz acı çekmişizdir Hepimizin şu yada bu seviyede yeniLgi tecrübemiz vardır İşte o zamanLarda yanLızızdır![]() Kişi sadece yaşLandığında,çevresindekiLer birer birer yok oLmaya başLadığında düşmez yanLızLık kuyusunaBir dost güLüşünün parLakLığına,nir dost eLinin sıcakLığına ihtiyaç duyduğu her an yanLızLığın ortasındadır kişi ![]() Çevrenizden bir güLümsemenizi,Bir merhabanızı esirgemeyin!ÖyLe büyük işLer başarıyor ki o bir merhabayLa bir güLümseme ![]() ![]() ![]() Kişiyi bozuk para yutmaktan biLe kurtarabiLirsiniz bu kadarcık iLginizLe [[aLıntıdır ]] |
|
|
|