Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bıraktım, sıgarayı

Sıgarayı Bıraktım

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sıgarayı Bıraktım

sıgarayı bıraktım ama nasıl bıraktım işte iş burda bitiyor nasıl bıraktım nasıl bırakabılırım yapamam olum sıgara bırakılmıyo lan gibi kelimeler herkesin ettigi ama sıgarayı bırakmak ıcın yok ilaç alıyım oyle bırakıyım yok bırakılmıyo doktor destegi falan bence hikaye iş beyinde bitiyo orn: benım arkadasımın babası huseyin adı dıyorum kı huseyin abi sigarayı bıraktım ben sonra yeni basladım falan adam dıyokı bırakamıyorum 40 yasındayım 18 yasından berı ıcıyorum falan tamam dedım aradan 1 hafta gectı bu muhabbetin ustune arkadasın babasında damar tıkanıklıgı cıktı bırseyler daha olmus bır nevi olumden dondu sonra sıgara yasaklandı bıraktı şimdi içinden diyorum ki yumurta goe dayanınca nasıl bırakılıyo ama abı dedım hanı bırakamıyordun simdide diyorki oglum bu saglık hiç birşeye benzemiyor ama ben kendim bıraktım yaklasık 20 gun oldu arkadaslar super mukemmel bırsey iştahınızı acıyo yediginiz yemekten tad alıyorsunuz içinizden bazıları dıyıcekkı onceden almıyormuyduk sanki diye oyle bırsey degıl yemek yemekten zevk alıyorsunuz herseyın tadı bı ayrı guzel gelıyor nefes alırken zorlanmıyorsunuz 20 gunde bu kadar guzellıgını yasadıgıma gore onumde guzel gunler beni bekliyor CoptenAdam artık cok mutluı yuppi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com