Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaynağı, siyah, üzüm, şifa

Siyah Üzüm Şifa Kaynağı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siyah Üzüm Şifa Kaynağı

Siyah üzümün çekirdeği ve kabuğu başta kanser olmak üzere, böbrek taşı, kansızlık, halsizlik gibi rahatsızlıkların tedavisine destek sağlıyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi AAProf Dr İlhan Tuncer, üzüm çekirdeği ve üzüm suyunun antioksidan ve kanserden koruyucu etkisi üzerine araştırmalar bulunduğunu ve sonuçların olumlu olduğunu söyledi

Prof Tuncer, ''Bu maddeler üzerine araştırmalar halen sürüyor Birçok kanser gurubunun tedavisi sırasında olumlu etki yarattığı da görülüyor İlaç yerine kullanılmamak kaydıyla, üzümün çekirdeği ve kabuğunun harmanlanmasıyla elde edilen üzüm ekstreleri gıda takviyesi olarak tüketilebilir'' dedi
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Pediatrik Onkoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr Atila Tanyeli de çekirdekli üzüm ekstresinin kanser tedavisi sırasında destekleyici gıda olarak faydalı olacağını belirterek, ''Özellikle bağışıklık sistemini destekleme konusunda fayda sağlayabilir Hastalara kullanmalarını öneriyorum'' diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com