Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deterjandan, kaçınız, türlü

Her Türlü Deterjandan Kaçınız

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Türlü Deterjandan Kaçınız

-Her türlü deterjandan kaçınız Devamlı olarak zeytinyağı ve defne sabununu seçiniz Ellerinizi vücudunuzu hakiki zeytinyağ defne veya fıstık yağından yapılan hakiki sabunlar da seçilebilir Bunları örnek olarak söylüyorum Deterjandan kaçıyoruz ve çok aşırı miktarda suyla duruluyoruz
-Bulaşık makinasında kullandığınız deterjan da petrol ürünüdür kanserojendir Ne kadar yıkarsa yıkansın kalıntılar kalabilir Eğer sağlığınızı düşünüyorsanız çıkardığınız bulaşıkları sirkeli suyla ya da limonlu suyla silin

-Deterjan kullanınca muhakkak eldiven kullanın Plastik eldiven kullanmayın içine izci eldiveni giyin Çünkü deterjanlar alerjiktir ve ufak dozlarda alındığı takdirde kronik olarak kanserojendir (İzci eldiveni: Pamuk eldiven)

-En tehlikeli yer halıdır Halı bütün pestisitleri tutar Bu nedenle halıların temizliğine dikkat ediniz Kesinlikle deterjanla temizlemeyin Sirkeli su ile silin Erkan Topuz bulaşık deterjanlarından halıların temizliğine kadar çok önemli ayrıntılardan bahsetti "Benim mücadelem bu yaştan sonra halkımızı kanserden korumaktır Kanser tedavisi sonra geliyor Bir korunma bin tedaviden evladır Bunları ilk defa duyuyorsunuz ama gerçek bunlar Ben bunları kendimi bu işe adadığım için anlatıyorum Bu anlattıklarımı Türkiye ilk defa duyuyor Belki dünyada da çok az duyan vardır" diyen Prof Dr Erkan Topuz herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com