![]() |
Sirmc - İ$Siz Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sirmc - İ$Siz Adam1 ![]() Hadi bu sese kulak ver beni dinle 80 ![]() Ya da bir köşede oturup bekle Ben bekleyemem suskun halde Duyduklarım ![]() Sorduklarıma cevapları aynı! Bir umut ![]() Gözünü aç halkım kaç tren kaçtı? İşsizlik bir kör kuyudur İçine düşersen dibini görürsün Zifiri karanlık hayatını mahfeder Çıkış yolu bulamayıp bunalıma iter ![]() Cepte yok nakit vede işsizsin Kredi kartlarına muhtaç birisin O karttan bu karta geçnip gidersin İki gün sonra haciz bitersin! Kredi kartı kriz ![]() Her geçirdiğinde bunu hissettin Beli doğrultamadan kafayıda yersin Tek celsede evlilikler bitsin Kriz Kriz ![]() Kriz Mıriz ![]() Kim başa gelse başımızı kesti Olamaz ![]() -Bırak takmasınlar İ$SİZ ADAM ! -Sen doğru yolda yürü İ$SİZ ADAM ! -Görüp alışacaksın buna İ$SİZ ADAM ! -Kaç kapı yüze kapanacak İ$SİZ ADAM ! -Bırak takmasınlar İ$SİZ ADAM ! -Sen doğru yolda yürü İ$SİZ ADAM ! -Görüp alışacaksın buna İ$SİZ ADAM ! -Kaç kapı yüze kapanacak İ$SİZ ADAM ! 2 ![]() Düşüne düşüne uykusuz bu geceler Ben sabahı edemem kalbim tekler Bir sabah uyanıp işine gidersin Akşama eve dönerken işsizsin Beş kuruşsuz eve adım atamazken Seni kim düşünür acaba ki bilmem Fabrikaların bacaları tütmezken Kahvedeki sigara dumanını görsen İçim kanar yanar yürek ağlar Umudunu türbelerde arayanlar Bilemem çıkış yolu acaba nerdedir Geleceği göremedim bu bir gerçektir Oku büyük adam ol lafı bile eskidi Kütük taşayarak işe girenler neydi? Acaba değdi mi? Bence değmedi ![]() Torpil onu tek hamlede yere serdi Emekli sırada çok emekledi Bekledi iyi bir zam ve gelmedi Malum Ekonomik Krizde geldi Kalp krizi onu bu kuyrukta yendi ![]() Okeye dördüncü aranıyor acil 3 değil ![]() ![]() Teyetine teyetine teyetine kandım Bedavamı sandın ![]() Bana eşya değil bana iş lazım Bana oyuncak değil bana aş lazım Bana meblağ değil bana maaş lazım Bana kahve değil bana yuva lazım -Bırak takmasınlar İ$SİZ ADAM ! -Sen doğru yolda yürü İ$SİZ ADAM ! -Görüp alışacaksın buna İ$SİZ ADAM ! -Kaç kapı yüze kapanacak İ$SİZ ADAM ! -Bırak takmasınlar İ$SİZ ADAM ! -Sen doğru yolda yürü İ$SİZ ADAM ! -Görüp alışacaksın buna İ$SİZ ADAM ! -Kaç kapı yüze kapanacak İ$SİZ ADAM ! Söz & Müzik : SiRmC |
![]() |
![]() |
|