![]() |
Sirhot Piskopat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sirhot PiskopatÇocukken çok güzel hayellerim vardı ![]() Köpükten gemi torbadan uçurtma yapardım ![]() Gözlerimi kapardım, Göklere uçardım, Yükseldiğimde gözlerimi açardım ![]() Yardım eder elimden geleni yapardım herkese Biraz saftım ![]() Biraz dürüsttüm ama olsun hep iyimser düşünür kendimi ateşe atardım ![]() Kapatabildiğim yaraları kapardım ![]() Ama şimdi yavaş yavaş hiç bişey için değmediğinin farkına varıyorum ![]() O yüzden artık biraz farklı davranıcam Elime geçirdgim ilk keskin nesneyle seni parcalara ayırıcam ![]() Kaaaç! Hayallerimi benden çaldınız ![]() Her geçen gün umut ve duygularmı elimden aldınız ![]() Hepinizin o kafatasını duvara vurup çatlatıcam ![]() Açılan yarığın içine dinamit lokumu sokup patlatıcam ![]() Beni çekemeyen her rap otoritesine kırık cam parçası saplıcam ![]() Yoldan saptırıcam ![]() Üzerime gelen her wack mcyi dikenli telle ikiye bölüp kendi kendine back vokaj yaptırıcam ![]() ![]() Nefret edin benden ![]() Bende nefret ediorum zaten senden ![]() Değişemem ben doğuştan katilim ezelden ![]() Seni uçak benzini dolu bi küvette boğup bilincini kaybetmeden önce içinde saç kurutma makinesiyle kızartıp yanıklarını ekmek bıçağıyla delik deşik edip hava kaçırdıgın her bi deliği yanan mumla tıkıycam ![]() Karşısında meditasyon yaparak transa geçip herseferinde bana verdiğiniz bütün acılardan tek seferde kurtulucam Duramam artık can almak kanıma işlemiş ![]() BEN DOĞUŞTAN KATİLİM SONRADAN YETİŞMEMİŞ !!! Duramam artık can almak kanıma işlemiş ![]() DOĞUŞTAN KATİL(X5) |
![]() |
![]() |
|