![]() |
Şanışer - Yürüyorum Hasretin ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şanışer - Yürüyorum Hasretin !Yanlıış ![]() ![]() Yanımda olmaman her halûkarda yanlış ![]() Yazdı 23 ![]() ![]() İhanet ! Pişmanlığın faydası şimdi gene Şer'i suçlayan Sarp bakış şimdi ![]() Seninleyken mutsuzdum öyle dedim sana ama çok mutsuz sevgilim Sarp asıl şimdi ![]() {Hasretiin} çok büyük ama var mı önemi? İnanmam ki görsemde gözlerinde o nemi ![]() Diyemem ki kimseler susun ulan o benim ! O yeni sevgilin var ya unuttursun o beni ![]() Ben de denedim başkalarını ![]() ![]() Yalnızım ![]() Nakarat : { Sezen Aksu } Seni kimler aldı? Kimler öpüyor seni? Dudağında dilinde ![]() Ellerin izi var ![]() Nasılsın hayatım? Nasılsın bugün? Bana cevap vermene gerek yok salakça gülüm ![]() Doğru değil yazdıklarım sen inanma bana ![]() Bana telefon ettin bugün hiç bir şey yok gibi ![]() Hangi şarkımda ağladın ki? Doğru söyle ! Benim bunları yazmamın bir önemi yok di mi? Çalınan tüm şarkılar bana senden bahseder ![]() Biraz ettim beddua ya Tanrım affede ![]() Dudak büker Sarp içinde bi his var buruk ![]() Son 1 yılda bütün hayatım hicran dolu ![]() ![]() Nakarat : { Sezen Aksu } Seni kimler aldı? Kimler öpüyor seni? Dudağında dilinde ![]() Ellerin izi var |
![]() |
![]() |
|