![]() |
Kargo Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkı SözleriNefesini Tut Gerçeklerden korkma, Kendine bak durma, Bu akşam burada, Yalnız başına solma Hayat boş bir anda, Savaşlardan sonra, Sessiz olsan da, Yalnız başına solma NEFESİNİ TUT, GÖZÜNÜ HİÇ AÇMA, SESLER, SANA HERŞEYİ ANLATIR Seni sen yapan şey, Özündür unutma, Çığlık atsan da, Yalnız başına solma İçini dök Tuttuğun altın olsa bile, Geride kalanları düşünmezsen, Şans hep sana gülse de, Yaptığın onca şeyi görmezsen Tuttuğun altın olsa bile, Geride kalanları düşünmezsen, Kalplerde saklı olsa bile, Saflığa giden yolu görmezsen Eskisi Gibi oLmaz Aşka düştüm, Üstüne sevdim, Vur deyince öldürdüm Gönül verdim, Kalbe doğdum, Hatrını saydım Selam aldım, Selam verdim, Kal dediğin yerde kaldım İyi, kötü, Bir hoş oldum, Ayağına geldim Ağız yaptım, Şekle soktum, Para çektim Arka çıktım, Yara açtım, Yaralandım Cennetin kapısını açtım GÖRDÜKLERİMDEN SONRA, AH YAŞAMAK VAR YA, HİÇBİR ZAMAN ESKİSİ GİBİ OLMAZ Sade Renkler, renkler sade, Düşler, düşler sade Kutsal bir günde ben sade Dinlerin arasında, Sıkışmış insanlarla Yalvarırken Tanrı'ya, İnancın kaldıysa Sesler,sesler sade, İşler, işler sade Doğum günümde ben sade Ask Ah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deler geçer Ah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alır gider Ah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deler geçer Bu seni üzdümü? Ayrılık seni aldımı? Severim der misin? Ben olunca yanında, Sen olunca yanımda, Biz olunca yanyana Gercekler Acidir Derinlerde bir yerlerde, Ağlayan bir şey var içimde Son nefesimi verdiğimde, Rüzgar çarpar yüzüme İstesem de değişmez ki, Doğrular yanlış olmuş çevremde Uçsuz bucaksız yerlerde, Rüzgar çarpar yüzüme Eski toprak gibi, Yaşlı bir ruh gibi Herşey Yalan Zaman Doğruları göstermedikçe, Su yüzüne çıkarmadıkça Dipteki karanlıkta, Kaybolunca ![]() ![]() ![]() Tamam Yaptığın tüm hatalar ortada, Ağzından çıkan laflar ardında Saklayacak neyin varsa, Boşver saklama ![]() ![]() ![]() AH ![]() ![]() ![]() HERŞEY YALAN ![]() ![]() ![]() Seni sevemesem Düşündüğümde, Seni,beni,ikimizi, Her seferinde Başka bir bilmece, Zamanın ötesinde, Bir boyut olsan SENİ TUTAMASAM, SENİ GÖREMESEM SENİ TUTAMASAM, SEVEMESEM Peşinden koşarken, İçten,derinden, Masum bir duyguydu bu Gelen kalbimden, Yaptıklarından sonra, Giden kalbimden SENİ TUTAMASAM, SENİ GÖREMESEM SENİ TUTAMASAM, SEVEMESEM gecenin yarısında, yalnız kaldığımda, aklımdan geçenleri, silmek uğruna, uzandım umarsızca, karanlığın kollarına Kuyunun dibinde Kuyunun dibinde, kuyunun dibinde, karanlık kapkaranlık bir ışık gökyüzünde, bir ışık gökyüzünde, aydınlık apaydınlık bir kafes içinde, bir kafes içinde, özgürlük ne yapsan bırakmaz seni ![]() ![]() ![]() Ailemin yanında dururken Hayatımı üflerken elimden, Aşklarımı silerken derinden Dostlarımı yanımda tutarken, Saf bir şekilde ayakta kalırken Ailemin yanıda dururken ![]() ![]() ![]() Sevgim var,kalbimde, Yollarım var,önümde Gerçekleri saklarken içimde, Huzur buldum,bildiğim yerde Ailemin yanında dururken ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|