![]() |
Yegane - İstanbul Ağlıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yegane - İstanbul Ağlıyorİstanbul Ağlıyor Sen gideli buralardan, yolunu gözlemekteyim İstanbul ağlıyor, yastayım sevgilim Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim ![]() ![]() ![]() Sen gideli bu aşktan, kendimle harpteyim Yokluğun ölümden beter, buz tuttu yüreğim Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim ![]() ![]() ![]() Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim ![]() ![]() ![]() Rüzgar ol es püfür püfür Yağmur ol da bul beni Geceleri rüyalarıma gir Öpüp okşa, sev beni ![]() ![]() ![]() Sen gideli bu şehirden, ötmez oldu bülbüller Doğmadı güneşim batalı, açmaz oldu güller Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim ![]() ![]() ![]() Unutmadım unutamadım, dinmedi fırtınan içimde Başucumdaki resmin duruyor aynı yerinde Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim ![]() ![]() ![]() Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|