![]() |
Onur Akının Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Yasak Yasak bana gözlerini anlamak Ellerin ellerin bana yasak Ah olaydım gözünde yaş Fikrinde telaş Düşünce suçun olaydım Beraatin olaydım Yasak bana gözlerini anlamak Ellerin ellerin bana yasak Ah olaydım yüzünde sürgün Yatağında mülteci Vatanın vatanın olaydım Anayurdun olaydım Yasak bana gözlerini anlamak Ellerin uyruğun bana yasak Ah olaydım gözünde yaş Fikrinde telaş Düşünce suçun olaydım Beraatin olaydım Vatanın vatanın olaydım Anayurdun olaydım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Hoşçakal Satamadım şu dünyanın tapusunu Geldim ama çözemedim yapısını Çok aradım bulamadım kapısını Koca dünya hadi sana da hoşçakal Hoşçakal gönül nazım Hoşçakal küskün sazım Hoşçakal aşk arsızım Hoşçakal Hoşçakal gönül gözüm Hoşçakal verilmiş sözüm Hoşçakal benim iki gözüm Hoşçakal Neyin varsa verdin büyük aşklara Terazini hep eğri tarttın düşküne Adil ol be bir kez hakkın aşkına Kantarına da topuzuna da hoşçakal |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Gözlerin Gözlerin ipek yoludur ömrümün Akasya yüklü kervanlar geçer Gözlerin ipek yoludur ömrümün Gecelerin uzar Gözlerin ipek yoludur ömrümün Yalnızlıktan gelir yalnızlığa itilir Gözlerin ipek yoludur ömrümün Yalnızlıktan gelir yalnızlığa gidilir Gözlerin ipek yoludur ömrümün Akasya yüklü kervanlar geçer |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Kapandı Kapılar Yollarında esiyor rüzgar Dönülmez ayrılığı anlatıyor Ardımda bıraktığım izler Benden ah birşeyler taşıyor Gölgelerime sığınan Yalnızlık kanıyor Hüznüm bir söğüdün dalında ağlıyor Yanına çağırma gelemem Kapandı kapılar birbir ardıma Yanıyor gemilerim ah geri dönemem Gülüşü yiten anılarda Acıyı resimler ah anlatıyor Bahara ne kaldı ki şimdi Her mevsiminde kar yağıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Mualla ''Ah Mualla! Bakma öyle kız Az mı kahır çektim Sen rüyama bile uğramazken Az mı kapında uyudum vicdansız! Sor istersen korkak sokak kedileri Ve ıslak ayak sesleri iyi tanır beni Biliyorum bana git bile demeyeceksin Zehir saçan bakışlarınla Beni doğduğum yere gömeceksin'' Ah Mualla Mualla Kız orda mısın hala Bak yıllar sonra sonra Gene geldim kapına Bozuk muyuz kız yoksa Nedir bu afra tafra Giderken ayıp ettik ama Hep sevdik gıyabında Bu son fasıl Mualla Beni kalbinde sakla Güzel günler hatrına Kıyma beni bağışla Bilemedim Mualla Heba oldu bu sevda Al hatrımı ver gönlünü Bitsin artık bu eza Ah bu ceza ''Hep gelişine vurduk Hep inceldiği yerden kırdık ama Gayrı uslandık Okeye dönmüyorum artık Gelirse bitiyorum Ayıptır söylemesi gülüm ama Seni çoooook seviyorum'' |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Acayipleşti Havalar Acayipleşti havalar Bir güneş bir yapmur bir kar Atom bombası denemelerinden diyorlar Stronsium 90 yağıyormuş Ota, süte, ete Umuda ve hürriyete Kapısını çaldığımız büyük hasrete Kendi kendimizle yarıştayız gülüm Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz Ya dünyamıza inecek ölüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - De Gülüm De gülüm De ki ela bir günde geleceğim İstanbul darmadağın olacak Saçların darmadağın Herşey darmadağın De gülüm de gülüm De gülüm Toparlanacağız birlikte Ayağa da kalkacağız Yürüyeceğiz de gülüm Hem de çelikten toprağını Dele dele hayatın ''Bak şiirler var Mektuplar var Sokaklar var, kediler İnan bana gülüm Ölüm yok bir tek Ölüm yok bize Ölüm inananlar için Kara kaplı kaitaplardan çıkartılacak Göreceksin gülüm Bekle göreceksin Artık hiç bir insan Hiç bir kavga ve hiçbirimiz Bu dünyada yapayalnız Ve umarsız kalmayacak'' De gülüm De ki ela bir günde geleceğim İstanbul darmadağın olacak Saçların darmadağın Herşey darmadağın İşte o vakit Ozan olmak seni sevmek Bana pek çok yakışacak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Can Oy Yirmisinde bir yar sevdim Nazik dalda güller derdim Bugün kınalı yarimi Yad ellere gelin verdim Aman can oy yandı can oy Ateşe dolandı yandı can oy Kıran geçti buralardan Kızıla boyandı can oy Gün dolanır hüzün düşer Aklıma hep yüzün düşer Güle serdim mevsimleri Saçlarıma hazan düşer Bağlanmışım çözün beni Türkülere yazın beni Duru bir hazan vaktinde Sevdalara dizin beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Şiir Gözlerin Zor yolların tozatıyım Ahım ahuzar Kül şehirler kaçağıyım Yüreğim yanar Çok yerinden kanar kalbim Binbir yaram var Hangi sırra yemin versem Yaramı dağlar Bağrımda bir çocuk yatar Yüreği kartal Rüzgar değse gözlerine Bulutlar ağlar Ben olaydım çocuk senin şiir gözlerin, Gönlüne tekmil duraydım Sevdan olaydım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Papatyaları Soldurdun Sen Çiçeklere su vermeyi unutma demiştin Bugün ilk defa papatyalara su vermedim Gözler değil sözler değil Söylenmeyendir yaralayan Kuru dalda kalan son yaprak gibi bekledim Geldiğindeyse mevsim kıştı Kuru bir soğuktu bahar Paptyaları soldurdun sen Gittikçe uzaklaşıyor gözlerin gözlerimden Ya bu gözler senin değil ya bu dünya yalan Kimin gözleri bu gök ırmaklarından boşalan Beni ağlattın sen Yurtsuz bir gemisin açık denizlerde biliyorum zor İnsanlar soruyor seni benden ağırıma gidiyor Hangi denizlerdeysen söyle kalbim oraya liman Bir ırmağı kuruttun sen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Üsküdar Bindiğin vapurlar gelirdi Üsküdar'a Herkez inerdi Sende inerdin Ben seni yalnız seni beklerdim Bir senin saçların denizde kokardı Birde hiçkimsenin Yankısı yokyu büyük aşkımın Bilirdim ama ben divaneydim Martılar bilirdi , kuşlar bilirdi Seni nasıl sevdiğimi bir sen bilmezdin Saçlarını savurur giderdin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Asude Bütün kırık şarkılar seni bana söyledi Ve ağzımdaki yarım şiirler senin içindi İstemem artık Ne de damla yalan olsun dilimde Ey hüznümün kızı asude Ayrılık eski bir hikaye Bir varmışım bir sen olmuşum Böyle dalgınlık mı olur Kendimi sende unutmuşum Gün gecede bilenirmiş ve hasret sevdada Dağlar dize gelirmiş inatla yürüdükçe Yeter ki umut olsun Yeniden dermanlar doğursun Umut olsun Olmaz değildir hiçbir şey |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Sevgi Penceresi Biz bu dünyada Her sabah her akşam Sevgi penceresinden bakarız Bu dünyada zaten yandık yandık Cehennemde yorgan ile yatarız Kuşatıldı dört yandan kirmanımız Puşt elinde kaldı dermanımız Gelir diye birgün fermanımız Boynumuzda urgan ile yatarız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Gül Dalında Solarsa Hiçbir şehir mekan olmuyor bana Bir yorgun gezginim aşka düşeli Sensizlik aklımı kötü ediyor Sesime ses verde bul beni Gül dalında solarsa Başım kıyamet olur Bahçeler de kanar sonra Düşüm düşmanım olur Hangi sınıra vurduysam ben kendimi Rüzgarlarım uçurumlara yenildi Bir ıslak bulut kaldı gözlerimde Birde ağrısı ağu sevdanın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Akının Şarkı SözleriOnur Akın - Yetim Sevgiler Üst dalımın küçük sarı yaprağı Kışı atlattın da nihayet Yaz günü beyaz günü Bıraktın cebime baharı Gözlerim bindiğim trenlere Gittiğin şehirlere ıslanmış Bakarım gemiler geçer İçimden yetim sevgiler |
![]() |
![]() |
|