![]() |
Fîskaya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() FîskayaFISKAYADAN O YANİ Fîskayadan o yanî Dîcle çayî dolanî Îkîde bî pozilî Pantorimin fermanî Bî ayî îkî ayî Ayîlar armut sayî Teprenme ula kundir Sator elîmden qayî Ocaxtakî beroştir Beroşin îçî boştir Zibo�nin kefî xoştir Çunkî qawat serxoştir Baxçalarda eluce Gel yanıma bu gece Sen sator ol ben pîçax Otirax şarap îçax Awêle bax awêle Xirnik yapişmiş têle Yaw ma olîrmî bêle Dînen îmanan söle Adim Evdoş tir benim Qafam da xoştir benim Gelen giden karîşî Zar behtim reştir benim Ûla yırtıx qablama Yêter baxtin ablama Walla gözun oyaram Îçîne îsot qoyaram Ûrfeqapî Enzele Yorildim gîde gele Ûla gameş bax hele O ne raqraqtır êle Hadê gene eyîsen Belaş tirşik yîyîsen Çaxtirmadan gulîsen Sen ne anan gözîsen Qûşbaz Evdo qelleştir Hebeş oxlî hebeştir Zaten dedesî keştir Nenesî de şeşbêştir Ûla yuzsuz çilaqa Yeter bû qeder şaqa Şaqalarin yuzunden Oldim qlînîk waqa Kerîze bax kerîze Demir soxî prîze Kerîzin kêş babasî Gene gîrmîş qrîze Way dede yirtix dede Bedre bin^te erde Eyiptir sölemesî Hanê tûmanin nêrde Oy nînnî kezep nînnî Qirdoqeza böl bînî Bînî bölmaxtan wazgêç Qafama duştî sînî Xeber vêrin babama Pisîkler çıxmîş dama Şatir Eyşo nin oxlî Firlamadır fırlama |
![]() |
![]() |
|