Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başınalığın, kajmer, sagopa, tek, yolcusu

Sagopa Kajmer - Tek Başınalığın Yolcusu

Eski 08-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sagopa Kajmer - Tek Başınalığın Yolcusu

Yo Sago Kaf Kef Kasvaaaa

Bal Saçan Dudak ısır Malum çirkeflik kısır iblis kanıma girmeni üstelerse bilki hile vardır Bir Aftır Ayıba örtü çirkef koparır gürültü binlerce süprüntü ben şahidim ses var yok görüntüSadece Bana mahsus bu mapushane Bengü Tütün yanında insan sarılı beyaz kefene Hakkım üçtür kulağıma söyle insan kaç tür gördüğün halüsilasyonlar seni derinden ürkütür günah yalan haram adamın suratına tükürtür yanar dağlarının volkanlarını nefsim püskürtür dudaklarım çarpıştıkça meftun yunus gazaplarda tahammülüm ayaklar altında izler minik bir karınca Rüzgar şiddeti bilmez duvarın ardına saklananlar Gam Bağından ayaklarımı kurtar canım feci yanarGüneş ışıldadıkça duvarlardan gölgem parlar sözlerimin perişan saçlarını kalemim tararKader Beter zengini duygu hazinem iflas diline hakim ol bak sol elimde alyansBir kan pıhtısından oldum yoktur bundan gayrım bana sorduğunuz saçma soru için hem evet hem hayırım Dilsiz şairin dili çözülse kulak duymaz sağırım güneşin küstüğü çöllere ben yağmurcasına yağarım Hey yabancı yolun yarısı 35 der Sıtkı Tarancı korkarım 5 sene sonra saracak içimi derin sancı

Sadece bana bak bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş ancak bu komplo beni yıkabilir dayandığım destekler devrilirÇirkef Kafkef Deme ne olur Tek Başınalığın yolcusu Tek Olur

Beni Boğmak için bin dereden su getirdiniz hepsini içtim felekle pençeleştim anam babamla helalleştimVe Hiç bilmediğim savaşta içine düşüp cenk ettimHarp ettim darbe aldım hucum ettim affettimBu dağa ilk ben tırmandım zirvede ciğerimi patlattımÜzerime çığlar yağdı bak ben hala hayattayım hiç bir tehdit tenime rüzgar kadar zarar veremedi Özgürlüğüme çılgınca koşarken görmüş komşum beni aklındaki Dev Ekranda neler gördüğünü anlat bana Hediyen anahtarı sende olan şu kapalı kutuda Akıldır kutunun adı tadından yenmez cümlelerimin balıSeferdeyim üzerimde bulutlar altımda uçan halı Bırak umudun yeniden doğsun her yeni gün seni neden boğsunDaha önceden yapmadığın hataları yapabilmektenmi korkuyorsun yoksaHaram ol Bu sağnak yağmurun ardından güneşin doğsun konuştuğum duvarların dili olsa susmaz aslaKendini öldürdün ruhunu unuttun son intiharındabu gece uykumda göreceğim farklı rüyalar varYarın sabahki kalkışımda vereceğim yepyeni bir kararKendime hatırlatıp sonra unutturduğum hatıralaratacakları bol çamur batacağım çok batak varhoşuma gitmedi hayata kattıkları bu sert aroma Düzelebilmek için başvurduğum her tedavinin sonu koma

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com