Elfida ..Bir Belali Basimsin.. |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Elfida ..Bir Belali Basimsin..“Esmerdi, narindi, yasi uaacikdi; ismim ile ismi benziyiyordu Cerrahpasa hastanesi de arkadasimin annesini ziayeret ettigim sirada annesinin ona seslenmesini duyunca bana seslendi sandi sanarak gayri ihtiyari donup baktigimda gordum onuTam karsi yatak da yatiyorduIcim ciz ettiAldigim nefesten alabilecegim nefesten utandimGozlerim dolu verdi kendimi tuddumGulumsedim "benim de adim seninki gibi" dedimGulumsediElindeki telefonu gosterdi "Haluk abim aldi bana sarki yazdi " dediKlibinde beni oynatacak ama oynamak isdemedimi soyledim" dedeiBiliyorum yapamam dedi burkularak Yaparsin niye yapamassin ki dedimCevap vermedi, sustuSuskunlugu icimi dagladiSoylenmemis ama binlerce kelime iceren bi suskunluk tuGene gel Haluk abim hep geliyor dedi Eve donerken hep aklimda idiSonrasin da birdaha hic gidemedim orayaTeyzemiz de eve dondu1-2 ay sonra teyzemi kaybettikSonra arkadasim dan ogrendim ki Elfi da da 2 ay oncesin den gitmisOrada bulusacaklarimis Icime akittigim goz yaslarimi tudamadim bu sefer Her dinledigim de aglatan, o kara gozleri hatirlatan Haluk Levent iste bu losemili kiz icin bu sarkiyi yazdi Elfida belki oldu ama Haluk Levent adina yazdigi ve dinleyenlere sundugu bu parca ile onu olumsuzlestirdi Haluk Levent i bu duyarliligi icin tebrik ettim Benim icin de cok anlamli ve cok seyi bana yasatan bi parca ELFIDA Yuzun gecmisten kalan, aska tarif yazdiran Bir alaturka huzun, yuzun kiyima vuran Anne karni huzuru, cocuklugumun sesi Senden bana simdi zaman sizdiran Simartilmamis askin simdi sesizlige yakin Kimbili kac yuzyildir sarilmamis kollarin Sisliydi kirpiklerin ve gozlerin yagmurlu Yorulmussun hakkini almis yillarin Elfida bir belali basimsin Elfida beni farketme sakin omuzumda iz brakma yukum dunya ya yakin Elfida hep aklimda kalicaksin Elfida sen eski bir sarkisin Elfida beni farketme sakin Omuzumda iz birakma yukum dunya ya yakin Elfida hep aklim da kalacaksin |
|