Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
basimsin, belali, elfida

Elfida ..Bir Belali Basimsin..

Eski 08-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elfida ..Bir Belali Basimsin..

“Esmerdi, narindi, yasi uaacikdi; ismim ile ismi benziyiyordu Cerrahpasa hastanesi de arkadasimin annesini ziayeret ettigim sirada annesinin ona seslenmesini duyunca bana seslendi sandi sanarak gayri ihtiyari donup baktigimda gordum onuTam karsi yatak da yatiyorduIcim ciz ettiAldigim nefesten alabilecegim nefesten utandimGozlerim dolu verdi kendimi tuddumGulumsedim "benim de adim seninki gibi" dedimGulumsediElindeki telefonu gosterdi "Haluk abim aldi bana sarki yazdi " dediKlibinde beni oynatacak ama oynamak isdemedimi soyledim" dedeiBiliyorum yapamam dedi burkularak

Yaparsin niye yapamassin ki dedimCevap vermedi, sustuSuskunlugu icimi dagladiSoylenmemis ama binlerce kelime iceren bi suskunluk tuGene gel Haluk abim hep geliyor dedi

Eve donerken hep aklimda idiSonrasin da birdaha hic gidemedim orayaTeyzemiz de eve dondu1-2 ay sonra teyzemi kaybettikSonra arkadasim dan ogrendim ki Elfi da da 2 ay oncesin den gitmisOrada bulusacaklarimis
Icime akittigim goz yaslarimi tudamadim bu sefer
Her dinledigim de aglatan, o kara gozleri hatirlatan

Haluk Levent iste bu losemili kiz icin bu sarkiyi yazdi
Elfida belki oldu ama Haluk Levent adina yazdigi ve dinleyenlere sundugu bu parca ile
onu olumsuzlestirdi
Haluk Levent i bu duyarliligi icin tebrik ettim

Benim icin de cok anlamli ve cok seyi bana yasatan bi parca ELFIDA

Yuzun gecmisten kalan, aska tarif yazdiran
Bir alaturka huzun, yuzun kiyima vuran
Anne karni huzuru, cocuklugumun sesi
Senden bana simdi zaman sizdiran

Simartilmamis askin simdi sesizlige yakin
Kimbili kac yuzyildir sarilmamis kollarin
Sisliydi kirpiklerin ve gozlerin yagmurlu
Yorulmussun hakkini almis yillarin

Elfida bir belali basimsin
Elfida beni farketme sakin
omuzumda iz brakma yukum dunya ya yakin
Elfida hep aklimda kalicaksin

Elfida sen eski bir sarkisin
Elfida beni farketme sakin
Omuzumda iz birakma yukum dunya ya yakin
Elfida hep aklim da kalacaksin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com